mandag den 31. januar 2011

Et år med bloggen

I morgen er det et år siden at jeg oprettede bloggen. Det har været et års fantastisk rejse rundt omkring på jeres blogge.
Jeg har hentet så meget inspiration at jeg ikke kan nå at bruge det hele, måske det kommer en dag. At i kikker forbi og efterlader en kommentar, det skal i have tusind tak for. Det betyder rigtig meget ;-)

 Da startskude gik på bloggen var tanken at den skulle handle om strik, strik er også en stor del af mit liv, det er her jeg slapper af og får ro i sindet men livet er jo heldigvis meget andet og det kommer også med.


På strikkepinden lige nu er mermaide af Hanne Falkenberg, lørdag formiddag måtte jeg konstatere at jeg ikke havde garn nok, hurtig afsted til Ribe og den tredie farve blev valgt. Den lyse farve kom til, det øverste billede viser den første udgave hvor farverne ligger meget tæt på hinanden og nederst som den ser ud nu.

 Idag var den med på arbejde for at få kyndig vejledning af  http://hverdagssysler.blogspot.com/ havde brug for at høre om det var for markant men det synes hun heldigvis ikke. (hun laver de sødeste, sejeste, fedeste ting med sin hækkelnål, det må jeg have lært)

God aften til alle i bloggland