Sider

søndag den 28. september 2014

Sommersky i en dejlig ulden fiber

For snart længe siden blev jeg færdig med min sommersky. Sommersky den anden da den første udgave blev en smule for lille. Den gør nu glæde for min mor. Sommersky den anden er blevet god lang så den kan lune om bagen.

Her har været stille længe og det er der flere grunde til. Den værste og mest trælse går tilbage til juni hvor jeg en morgen vågnede og troede, at jeg da havde sovet helt forkert. Min nakke gjorde ondt, rigtig ondt, det har senere vist sig, at være en diskusprolaps som jeg desværre er kommet til, at døje rigtig meget med. Jeg venter nu på, at komme til Middelfart rygcenter den 9 oktober og er spændt på, at høre hvad der så skal ske. 

Min computer er brudt sammen, som bare ingen liv overhovedet. Det er ret øv for det var jo derfra jeg bloggede osv  Heldigvis har vi i hjemmet andre som jeg gerne må låne, det er bare ikke det samme, men det skal nu nok komme til, at fungere.






Der skulle en del knapper til, de er fundet hos den lokale garnkælder. 
Lige kommet hjem på hylden.



Faktaboks
Design: Sommersky af Liselotte Weller
Garn: Lys lammeøre, Blackhill uld fra Garnudsalg
Str: XL
Pind: 4
Forbrug: Den vejer i alt 308 gram med knapperne
knapperne er købt hos den lokale garnkælder til formålet. Garnet er fra lager. den er strikket godt lang og jeg er sikker på at den bliver en af vinterens ynglings.