lørdag den 6. juli 2013

Fællesnævneren er sommer

Forleden kom jeg forbi en garnbutik og i kurven med skiltet udsalg lå dette Rowan summer tweed. Der var lige fra 1 bundt til ti og ti var der i denne skønne farve. Jeg havde ikke lige nogen planer med det andet end det måtte med hjem. 


Igår var vi på biblioteket og der fandt jeg i et Alt om håndarbejde nr 8 fra 2013 noget der kunne bruges.
Viftemønster for neden og strikket som bluse, det kommer jeg nok til, at ændre på for jeg har en ide om, at det skal ende med en trøje, en der kan bruges hele sommeren uden, at kradse i varmen og bare lige til, at svinge over skulderne når de trænger til lidt lune.
Tweeden har en ulempe....... hold nu op hvor det drysser med små korn og skidt fra det og lige nu synes jeg det er lidt stift men mon ikke, at vaskemaskinen kan hjælpe på det, jeg håber.Hvis nogen af jer mærkede en vind her i eftermiddags var det bare mig der blæste rundt i turbo fart med støvsugeren, ryddede op, luftede naboens hund :-) grunden til det var, at jeg har afleveret børnene hos mormor og morfar indtil imorgen aften og tiden er nu helt min egen.  Jeg kan med god samvittighed bare nyde tiden :-) Spise når og hvad jeg har lyst til, det bliver ikke noget særligt ved jeg. 
Det er da skønt.
Håber i nyder sommeren som er over os.