onsdag den 4. august 2010

Opskrift

på brødet, det kommer her. Så hvis i har lyst så prøv, det er super godt.

20 gr gær
1 1/2 spsk salt
1 1/2 spsk sukker
2 spsk olie
1/2 L vand

og mel til dejen ikke er våd mere. Halvdelen skal blot være hvedemel, ellers kan alt bruges.

- Havregryn, hvedeklid, grov hvedemel, grahamsmel, spelt osv

vand, gær, salt, sukker og olie blandes, mel tilsættes, blandingen hældes i en rund form og stilles i køleskabet natten over.

Sættes i køleskabet mindst 6 timer og gerne natten over.

Tages direkte fra køleskabet og ind i ovnen. Bages i 45 min ved 180 grader ved varmluft

Min form måler 20 cm i diameter og er 4 cm høj, det kan gå men jeg må havd fat i en på 24 cm i diameter, tror det er bedre

 Rigtig god fornøjelse