lørdag den 6. december 2014

Tea leaves cardigan

Den har været på vej i noget tid. Nogle gange bliver strik færdig på ingen tid, andre gange går det ganske anderledes. Denne har været en tur i hjørnet, kan faktisk ikke huske hvorfor den endte der :-)
Garnet er en blanding som jeg har brugt før og gerne gør igen. Måske det er ved, at være min favorit garn blanding. Blackhill højlandsuld fra Garnudsalg i fin forening med alpaca 1 fra Isager. Alpacaen havde jeg på lager fra sidst Maren i Ribe holdt udsalg og det passede lige i farven til ulden fra Gug.

Cardiganen er strikket oppefra og ned så den er nem, at justere hvis det skulle være nødvendigt. Jeg har lagt lidt masker til på ærmerne da de ellers ville blive alt for stramme.

I november blev jeg opereret for diskusprolaps i nakken. Det er gået rigtig godt. Forud var der også gået 4 1/2 mdr med de værste smerter jeg nogenside har oplevet og aldrig ønsker, at opleve igen, aldrig for nogen. Nu går det fremad. Jeg må køre bil igen det er nu rart, at kunne komme rundt på egen hånd. Inden længe bliver dagen fyldt ud med arbejde, jeg savner det og mine kollegaer.Faktaboks
Garn: Blackhill højlandsuld i farven Bølgen blå og Isager alpaca 1 i farve 11
Str: XL
Pind: 4.5
Forbrug: 433 gram i alt fordelt på 261 gram uld og 172 gram alpaca.
Ændringer: Har slået 12 masker ekstra op til ærmer. Efter opskrifter er de meget smalle. 
Hot/not: den er bare så dejlig, uld må der til når det er vinter.