lørdag den 9. juli 2011

Chokolade muffins


med frisko`s flødeis bær fra haven.

De lækreste chokolade muffins med is til og en god kop mokka.

Jeg ville ønske at jeg kunne sende en portion ud til jer, så i også kunne smage lækkerierne.

Rigtig god fornøjelse hvis i får lyst til at bage kagerne.






Chokolade muffins

100 gr margerine
2 æg
1/2 dl sukker
1/2 tsk vaniliesukker
4 spsk cacao
2 dl mel
1 tsk bagepulver
1 plade chokolade

Fremgangsmåde

bland marg. og sukker og tilsæt æggene et ad gangen.
sigt de tørre indgredienser og bland dejen godt sammen.

Hvis du ønsker det som kom lidt hakket chokolade og hakkede nødder, f.eks. valnødder i dejen.

Hæld ca. 3/4 dej op i små papirsforme og bag muffins' ved 200 gr. i ca. 10 min. på miderste rille.

Sofie

Er kommet på pindene.
Sådan gik det til da jeg kørte træt i retrillerne på Lido.
 Men pyt om en uge har vi sommerferie og 
så er det helt fint med to projekter at skifte imellem.

Jeg skal også nyde hver en bogstav i min nyindkøbte feriebog,
 Det irske hotel af Maeve Binchy.




I sommerferien drager vi nordpå til Løgstør, vi skal til Fur, ud til Bulbjerg, vi skal gå langs stranden bare nyde ,at være hjemmefra og og være sammen, høre vandet skvulpe.

Det er på gensyn med de fleste af stederne da vi har været der før, 
vi skal også bo det samme sted.
Løgstør Parkhotel er for os et super sted, deres forplejning ser vi meget frem til.




På terrassen står krukkerne med Hortensiaerne,
 de har de smukkeste blomster og farven er hel fantastisk.

Mange sommerhilsner herfra