lørdag den 12. januar 2013

Lækkert brød

At der bages er der ikke noget nyt i, det sker ret så ofte.
Oftest er det boller af forskellige slags og kager :-) vi har vores favoritter.

Idag har jeg prøvet noget nyt, der skulle bruges en masse gode råvarer.


Stenalderbrød :-)

Der er Thomas Rode fra Kong Hans der står bag opskriften.


Det smager fantastisk :-)
Jeg er sikker på, at med lidt ost eller en god pølse på, bliver det kun bedre.
Måtte konstatere, at der må en ny form til
da den gamle ikke slipper selvom den var smurt øv

Nu hvor ovnene var igang blev der også bagt tre plader boller.

Jeg strikker på folklore,
det skrider fremad men jeg er ved, at blive nervøs meget nervøs.....
Jeg er ikke sikker på, at der er garn nok, men det skal der være.
Jeg er snart klar til, at klippe i forstykket og ærmerne må så blive i den længde de kan.
Ja sådan bliver det :-)