søndag den 23. juni 2013

En stille Sankthansaften

I eftermiddags bagte vi de lækreste boller. Vi har fået en svaghed for chokoladeboller. Opskriften kan du finde lige her, men pas på siger vi bare :-)
Egentlig ville vi gerne have været til Blåvand strand her på Sankthansaften, men med arbejde og skoledag imorgen besluttede vi, at hygge herhjemme istedet.

Så hjælper det jo, at der er noget godt, at servere til kaffen :-)


Håber, at I har nydt aftenen.

Peasy

Først vil jeg gerne sige tusind tak for hjælpen med kanten. Det er super dejlig når man herinde beder om hjælp så kommer den alle steder fra, det er fantastisk :-)

Jeg bekymrede mig helt uden grund. Da jeg have hæklet rækkerne med fastmasker samlede jeg masker op i rækken inde på trøjen. Først gjorde jeg som Ulla anbefalede i hver 3 og spring en over med samme pind nummer som trøjen, det blev for løst så en halv nummer ned og det blev fin. 
Jeg strikkede kanterne inden jeg klippede op, en super nem måde som jeg kommer til, at anvende igen, ingen tvivl om det.

Knapperne er købt hos Kirsten med bloggen MASKEBAL de passer som var de lavet til trøjen.


Faktaboks

Model: Peasy af Heidi Kirramier
Garn: Kid Mohair Silk, Blackhill Højlandsuld
Anvendt: 277 gram Højlandsuld i Blåbær, 147 gram Lilla #8 Kid Mohair Silk
Ialt: 424 gram
Pind: 4, 3,5 til kanterne
Str: XL
Lager: Nej købt til formålet hos Garnudsalg
Ændringer: Ærmerne er lange, Der er strikket ekstra til i længden.
Hot/not: Den er rigtig sød og sidder helt som den skal. lidt for varm til nu men på en kold sommeraften eller til senere på året bliver den et hit er jeg sikker på.