tirsdag den 9. november 2010

Skyggesjal

Den er færdig og taget  i brug og jeg er rigtig glad for den, den er stor, blød og varm :-)


Farven er ikke helt som i virkeligheden da er den mere lilla blå.
Den er strikke i dobbelt New Zealand lammeuld på pind 4 1/2. Den måler 100cm i højden og har et vingemål på ca. 230 cm.  Jeg har brugt næsten 200g af hver farve.
Vi har snydt lidt idag, Katrine har en rokketand som bare ikke vil give sig det sidste men men så er der jo den lille gave for den tabte tand. Hun har fået den, In my pokket dyr er bare det helt store HIT og de er kære.
Hun fortæller dem historier, synger for dem og få meget tid til at gå, hun hygger sig;-)
December nærmer sig, der er både fødselsdage og jul i den måned. Idag blev så den første gave købt. Tænk sig i år skal vi holde jul hjemme, mormor, morfar, onkel, tante, kusiner og oldemor kommer, vi bliver 11. Julepynten skal finde sin plads i vores nye hjem, så det skal nok findes frem i god tid så vi kan kikke lidt på hvor det være.
Det er nok ikke den store afsløring i at fortælle at jeg ikke kan nøjes med et strikkeprojekt hihi.....
Kina jakke fra Karen Noe er startet op, den opskrift jeg har var der en taste fejl i( 2 var blevet til 1), hvilket gav mig lidt hovedbrud, for jeg tænkte at selvfølgelig var det mig der gjore noget forkert, men det var det så ikke.
Karen Noe hjalp mig med fejlen (hun havde opdaget den) og nu kører det bare som smør, jeg er vild med hendes garn, det er så dejlig at strikke med og blødt.

                                       Rigtig god aften