lørdag den 23. november 2013

Tempelblomst af Annette Danielsen

Den er blevet endnu bedre end jeg drømte om. Ærmerne har været på vej og er taget af igen, det fungere ikke for mig, det gør det uden. Da jeg først begyndte på den havde jeg svært ved, at slippe pindene igen, for der var lige et blad mere som jeg måtte lave. Den har ligget ved min side i 7 dage sammen med varm te og Stepsils

 Jeg har været hjemme hele ugen med min dårlige hals. I mandags var jeg hos halslægen, bihulebetændelse, betændelse i hals og kirtler. Hjem kom jeg med 10 dages pencillin kur og besked om ikke, at tale i en hel uge som minimum. Mine stemmebånd vibrere ikke som de skal og derfor har jeg en stemme der næsten ikke kan høres. Selvom det føles som om jeg råber kommer der kun en lille hvisken ud.

I December skal jeg derned igen og da er planen, at jeg skal sendes til Talepædagog når betændelsen er ovre. Faktisk er det 4 år, at jeg bøvler med min hals og stemme. Det begynder her i november og strækker sig gerne hen til februar. I år håber jeg virkelig, at det bliver anderledes.

 Faktaboks
Design: Tempelblomst af Annette Danielsen fra bogen Østen for solen
Str: L/XL
Garn: 136 gr Blackhill superfine Alpaca i farve SFN40, 200 gr Blackhill Højlandsuld i farven rullesten,
137 gr Rowan Fine Lace i farven SH00920
Pind: 4 og 5
Garnforbrug: I alt 473 gram
Lager: Det hele var på lager, det giver god samvittighed
Hot/not: Den er så lækker at jeg tænker der kommer en Tempelblomst 2 i løbet at vinteren
Ændringer: Jeg har strikket den et blad længere, det viste sig at være meget nemt og den har en fantastisk længde der passer lige til mig, god lang :-) Den måler 63 cm fra hals kant og ned.