søndag den 18. juli 2010

Hjemmelavet på væggene

husene er nu monteret og de er kommet op. Er faktisk ganske godt tilfreds med mit lille glas værk.


De andre har ferie, jeg har endnu en uge på arbejdet inden jeg kan holde ferie. Sommeren skal holdes hjemme, med endagsture rund omkring i Danmark, vi ser hvad vi har lyst til og så smutter vi afsted :-)
Strikketøjet handler om blomster og der er kommet flere rækker på.Det er blevet til 11 rækker og nr 12 er igang. Det har været et spændende projekt hele vejen, ny farve kombination og hele tiden vokser det. Jeg ved ikke helt hvor langt det skal være, det må gerne være godt stor lige til ,at svinge om skuldrene til efteråret og vinteren, så ca 15 rækker og så er der ikke meget tilbage.
Hjemme hos min mor og far har de nogle gamle træer hvor der vokser svampe på og de er STORE, naturen er forunderlig og et spændende sted at færdesMange sommerhilsner herfra

4 kommentarer:

 1. Smukt sjal og skønne farver .
  Dine billeder er rigtig fine :-))

  SvarSlet
 2. Hej Birthe
  Tak, er også ganske tilfreds ;.)

  SvarSlet
 3. Hej fru Dam
  Ja du skal arbejde alt imens en anden holder ferie:-)
  Fedt billeder - dem må jeg lave - lad og tage op til Anette en dag - kunne være hyggeligt. Jeg elsker den slags glas. Sjalet elsker jeg jo og ville ønske det blev min - hvad det jo ikke gør.
  Mummi er næsten færdig - jeg hæklede og stoppede ham i campingvognen. Men hans hænder - jeg fatter ikke helt hvordan jeg drejer dem - men i løbet af imorgen eller dagen efter regner jg med at han er klar på bloggen. PS: De der svampe skal du altså ikke spise.
  Ses. God aften.

  SvarSlet
 4. Hej fru Brogaard
  Håber i nyder det, nu er det jo også blevet min tur til ferie. Jeg vil rigtig gerne med op til Anette og lave glas da jeg gerne vil have nogle andre billeder lavet, så det gør vi.
  Tror på at sjalet bliver færdig her i ferien jeg vil gøre en ihærdig indsats.
  Er svampene da giftige?? nej jeg skal nok lade være, det sagde min mor også, nu vasker i altså jeres hænder vi ved jo ikke om de er giftige :-)
  Glæder mig til at se mummi med den go´røv hihi
  det skal en mummi have.
  Hygge hejsa

  SvarSlet