mandag den 6. september 2010

Endelig noget færdig

Salt og pebber er klar til brug og det bliver dejlig. På arbejdet er kulden rykket ind (fysisk) så er det jo godt at vores gode humør er i så god stand.

Den er strikket i geilsk tynd uld, mums.I sidste uge var jeg forbi hobby butikken i Oksbøl, hun havde lige fået noget nyt garn hjem. Det er båndgarn, som man så strikker i yderkanten og derved dannes spiralen,  Det så ret smart ud og billedet fristede også, den skal nok pifte op som tilbehør i garderoben til efteråret.
Hvad er det jeg har med petroliumsfarven??? kan se der er mere strik i kurven i denne farve.
Nyder solen og strikketøjet her på en sensommerdag :-)
Skøn eftermiddag til jer alle......

5 kommentarer:

 1. Waaaau... hvor er du sej fru Dam - en kan godt blive ret så misundelig - det tager du lige på imorgen - skal lige mæææærke på det.
  Du er godt nok dygtig.
  Mit er trevlet op og klar til at starte på ny.. alene hjemme iaften - så kan strikkepindene komme i sving.
  Ja... koldt er der på arbejde må man sige.
  Ses til en ny og fantastisk dag imorgen.
  KH Jette

  SvarSlet
 2. Den er rigtig flot din "salt og peber", og det er dit tørklæde også.
  Hva' er det lige du laver, siden du skriver om kulde på jobbet ?

  SvarSlet
 3. Hej Jette
  Tak, du kan noget med en symaskine som jeg aldrig kommer til. - Og hvor er det egentlig spændende at vi hver især har special områder hvor vi kan noget :-)Glæder mig til at se strikketøjet.

  Hej Mariann
  Tak, er også ganske tilfreds. Ang kulde...jeg/vi har kontor i et gammelt hus/ kommunekontor som med tiden er ved at være lidt affolket pga flytning, det bliver også vores tur engang. Men synes at der er koldt, så er det jo godt med ulden strik :-)

  SvarSlet
 4. Super strik du har fået lavet , salt og peber bliver et sikkert hit . Ved det af erfaring , strikkede den sidste efterår og tørklædet har jeg også lige lavet i petroleumsgrønt :-) Dit er super flot i de skiftende farver :-)

  SvarSlet
 5. Hej Birthe
  tak, salt og peber kan altid bruges og de tørklæder er gode til at pifte op. Din har en lækker farve. Jeg synes bare at min er lidt for lang og vil have den kortet lidt op.

  SvarSlet