torsdag den 7. oktober 2010

Poncho

i bølge mønster fra Drops.(billedet er ikke godt) Den er strikket i alpakka fra sandnes
 ca 325 g på p 4.5


Igår da den blev færdig var jeg bestemt ikke imponeret af resultatet, den var for fast og så faldt den bare ikke rigtig, så jeg tænkte på hvem der ville kunne få gavn af den. Heldigvis efter en tur i vaskemaskinen og tørring er den bare DEJLIG og den falder som den skal og jeg ved at den vil blive brugt meget i vinterens løb.Helt sikker HOT

Katrine har lavet efterårsfad, alt skulle med.
Nu vil jeg så begynde på et nyt projekt skyggesjal. Den har længe været på ønskelisten og nu skal det bare være, stor så jeg kan svøbe den om mig på jobbet og i sofaen og så gør det ikke noget at det regner og er hunde koldt udenfor.
God aften

2 kommentarer:

 1. Hej Majbritt
  Din poncho er smuk og en er rigtig misundelig:-) Den kan du godt være stolt af - det er jo også koldt på jobbet for tiden så er det jo godt med poncho:-)har stadig ikke fået eskimo.. venter i spænding. Iaften står den på abe - men der er for meget støj fra fjerneren og er nu trukket ud til bloggen i stedet.
  God aften til frue og familie

  SvarSlet
 2. Hej Jette
  Takker :-) er også blevet helt utrolig glad for den og jeg må lave en mere til vinteren.HiHiHi er aben så kompliceret.Håber garnet er kommet og du kan komme igeng med dit nye projekt, så dine skuldre også kan blive varmet.
  God søndag til jer
  Ses imorgen til en ny uge

  SvarSlet