lørdag den 4. december 2010

En dag i december

Det var endnu mørkt udenfor da vi vågnede så stearinlysene blev tændt og vi hyggede. I nattens løb var kommet mere sne. Sneflokkene kom vrimlende det mærkede og så vi senere på morgenen/ formiddagen.


Her er det udsigten fra vores køkken, det er da smukt .Egentlig ville jeg have bagt småkager idag, istedet blev der pyntet op til jul. Julestjernen med lys i kom op, GJ uroerne har fundet deres pladser og med sneen udenfor spirrer julestemningen.

I år er det min plan at der skal bages Berliner kringler, fedtkager og pebbernødder. Mormor har bagt og bragt den første potion Gode råd og mon ikke bedstemor også kommer med lidt ;-) Vil lige skynde mig at sige at det er første år jeg bager småkager.

1/4 Kinajakke er trevlet op igen og jeg er begyndt efter det nye mønster, kun tiden vil vise om det kommer til at gå godt og mønsteret denne gang passer.


Adventsgaverne skal pakkes til i morgen, sjovt nok vågner børnene tidlig om søndagen i december.

 Imorgen vil jeg gå mig en dejlig lang tur, pakket godt ind i varmt tøj, mærke den friske luft og sneen knitre under mine støvler. Hvem ved hvornår sneen forsvinder og det bliver for sent, så det er bare om at komme afsted og nyde det.

Mon jeg lige kan nå et par pinde på strikketøjet?


2 kommentarer:

 1. Hej majbritt
  sikke en gang juleri hos jer. Det lyder hyggeligt. Her jules der også og kælkes. Jeg er dybt skuffet. Du har lige spoleret min tro på julemanden. Du skrev at du pakker lalendergaver ind. Smilla har været oppe for at se om manden Nord fra havde været på besøg.
  Ny mini poncho færdig og om et par dage juletræer. Sov godt.
  Kærlig hilsen Jette

  SvarSlet
 2. Hej Jette
  Julemanden har jo lidt travlt som du ved. Derfor hjælper jeg ham bare med at pakke ind så han kan nå at komme rundt til alle de søde børn :-)Glæder mig til at se den nye model. Julehyggeri er så dejlig og især med sne udenfor.
  Ses

  SvarSlet