tirsdag den 9. november 2010

Skyggesjal

Den er færdig og taget  i brug og jeg er rigtig glad for den, den er stor, blød og varm :-)


Farven er ikke helt som i virkeligheden da er den mere lilla blå.
Den er strikke i dobbelt New Zealand lammeuld på pind 4 1/2. Den måler 100cm i højden og har et vingemål på ca. 230 cm.  Jeg har brugt næsten 200g af hver farve.
Vi har snydt lidt idag, Katrine har en rokketand som bare ikke vil give sig det sidste men men så er der jo den lille gave for den tabte tand. Hun har fået den, In my pokket dyr er bare det helt store HIT og de er kære.
Hun fortæller dem historier, synger for dem og få meget tid til at gå, hun hygger sig;-)
December nærmer sig, der er både fødselsdage og jul i den måned. Idag blev så den første gave købt. Tænk sig i år skal vi holde jul hjemme, mormor, morfar, onkel, tante, kusiner og oldemor kommer, vi bliver 11. Julepynten skal finde sin plads i vores nye hjem, så det skal nok findes frem i god tid så vi kan kikke lidt på hvor det være.
Det er nok ikke den store afsløring i at fortælle at jeg ikke kan nøjes med et strikkeprojekt hihi.....
Kina jakke fra Karen Noe er startet op, den opskrift jeg har var der en taste fejl i( 2 var blevet til 1), hvilket gav mig lidt hovedbrud, for jeg tænkte at selvfølgelig var det mig der gjore noget forkert, men det var det så ikke.
Karen Noe hjalp mig med fejlen (hun havde opdaget den) og nu kører det bare som smør, jeg er vild med hendes garn, det er så dejlig at strikke med og blødt.

                                       Rigtig god aften

2 kommentarer:

 1. Hej Majbritt
  Jeg elsker at læse dine indlæg - kan mærke hvor meget du nyder at strikke og hvor meget du lever dig ind i det, når du fortæller det - som når du fortæller om din kenyanske kaffe:-)
  Det er så fedt dit nye sjal - miundelig?? Nej mig??
  Projekter - jo jo jeg har gang i flere af gangen også... lige nu gang i den her pude som jeg ikke gider mere, gang i en svampekjole til smølfen, gang i hæklede julekugler og svampe... men dog mindre projekter. Men får jeg noget færdigt? Nej ikke rigtigt.
  Det bliver en skøn jul hos jer iår... jeg kunne godt tænke mig at holde jul hos jer - for det bliver helt sikkert hyggeligt.
  Hvad er in my pocket dyr? hvorfor har jeg ikke hørt om det? Hvor er tanden og var det tandfeen der afleverede gaven?
  Smilla venter hver dag på at hendes rokketand falder ud - hun er 3,5 år så der er mange dage endnu:-))
  God aften til dig.
  Ses imorgen gaaaab....

  SvarSlet
 2. Tak Jette
  Det er jeg glad for at høre. Kanya AA kaffe i Bodum kande er bare fantastisk, jeg må tage det med på arbejde en dag så du også kan smage det og så lidt sødt til. Julen bliver skøn, glæder mig. Hendes rokketand sidder der endnu og vil bare ikke ud, nu sidder den næsten vandret hihi det ser lidt komisk ud.

  SvarSlet