lørdag den 22. januar 2011

Weekend

Gaven fra Lykke kom den anden dag og jeg er SÅ glad for den, hun har også lavet en lille brocher som jeg også blev rigtig glad for. Tak Lykke.
Lørdagen er kun lidt brugt og hvor er det dejlig, selvom den står på rengøring og nusserier herhjemme er det dejlig når det er gjort.  
Idag startede Katrine og jeg ud med en tur til Ribe, Ribe broderi og garn har 20 % rabat, der var nemlig noget jeg manglede. Gør man ikke altid det??


Katrine manglede en bus til hendes dyr og ja så laver hun den selv for den skulle være blå som en bus hun havde set. En mælkekarton blev vasket og tørret og så en gang maling. hun hygger sig ved køkkenbordet. Har også lige lavet cirkus af en kasse og pyntet :-)

Garnet skal jeg bruget til et HF projekt, der skal nok komme billeder når Sanne er færdig, heldigvis havde maren lige de rette knapper.

Blomsterne valgte Katrine på vores lille tur og de både dufter og ser godt ud.

God weekend

4 kommentarer:

 1. Hej Søde!
  Er lidt misundelig over din tur ud til Maren idag, hi hi føler det er evigheder siden vi var der sammen, selvom det var i August. Super flotte farver du har valgt. Glæder mig til at se det på pindene, men også til at se Sanne færdig. Kreative Katrine, dejligt hun hygger sig. Hils Knus

  SvarSlet
 2. Hej mutter
  Arhj.. det ser hyggeligt ud - hvor er Kathrine sød - gad vide, hvor hun har alle de kreativiteter fra.
  Hvad er det med Sanne og hvad er det med HF-projekt - du snakker jo i koder.
  Nå men nyd jeres boller.
  Aben er færdig iaften... og armen, nakken siger STOP DET HÆKLERI NU!!!!!!!!!!!!!!!
  Ses mandag til en helt fantastisk dag på job.

  SvarSlet
 3. Hvor er det skønt at se en pige, der gider lave sin egen bus - alt håb er ikke ude for de næste generationer ;-)

  Dejligt garn, du fik købt ind - mon det er til et Hanne Falkenberg projekt? :-)

  SvarSlet
 4. Anni Du må komme herned så laver vi en tur ud til Maren. Hørte lige igår at i April har hun udsalg med 40% i rabat.

  Jette Sanne er vesten og HF betyder Hanne Falkenberg. Jeg må hoppe ud i det med hæklenålen, jeres dyr er bare for søde ;-)Katrine er også vild med dem og synes at jeg da også skal lave en til hende især aben....

  Lene Ja hun nyder at lave hendes egen ting og det er sjovt at se hvad hun finder på. Jeps det er Hanne Falkenberg. Tror jeg har noget med de farver og med uldgarn, det havner altid i min kurv.

  SvarSlet