fredag den 11. februar 2011

Det er da fantastisk

For fjorten dage siden blev mit vikariat forlænget...

Tja og i denne uge blev det til fastansættelse, jeg er mega glad for at få lovt til at blive hos de dejlige piger- og så er jeg heldigvis også rigtig glad for arbejdet ;-)

Nyd nu weekenden der ligger lige forude ubrugt til en masse gode ting.

6 kommentarer:

 1. Hej Majbritt
  Et rungende hurra og tillykke skal lyde herfra... ja... du får lov til at blive blive hos de dejlige piger - for dejlige det er de:-OO
  Vi er helt sikkert også glade for at du bliver hos os - det gør hverdagen lidt grønnere og lidt mere kreativ... hvad dælen skulle jeg gøre hvis ikke jeg kunne komme op med mit strikkeri??
  Aben Rita - hun er under udarbejdelse, krop, et ben (hader at hækle ben) det er meget uergonomisk for håndleddet:-O - et hoved, en mule.... så mangler 3 ben (oh no) et par ører og et par øjne - det er da OK skuldret - men på sofaen med en vimmer - er der fremgang i hækleriet.
  Nu ud til mine nybagte knækbrød............. mums..
  God aften.
  KH Jette

  SvarSlet
 2. HVOR ER DET BARE SKØNT FOR DIG!!
  Stort tillykke herfra :)
  Kram og rigtig god weekend.

  SvarSlet
 3. Hvor er det dejligt ;)
  Sikke en weekend du kan holde.

  pøj,pøj mede det nye job, som du kender.

  Yt

  SvarSlet
 4. Hej Majbritt
  Super fantastisk - tillykke tillykke, det er jeg sikker på, at vi er mange, der glæder sig rigtig meget over - neeeej for dejligt.
  God weekend.
  Kh Henriette

  SvarSlet
 5. Hej Søde!
  STORT STORT TILLYKKE!
  Hvor er det godt at høre. Du har også fortjent det i så høj grad. Dejligt at det hele nu "falder på plads". Snakkes ved. Knus anni

  SvarSlet
 6. Jette Tak det er dejligt at høre at i er lige så glade for at jeg bliver som jer er for at kunne blive hihi...... Katrine glæder sig vildt til Rita, skulle hilse moster plim plim ,-) Ejjj jeg kunne også tænke mig hjemmebagt knækbrød.

  Louise Tak, det er bare skønt.

  Yt Tak, det er rigtig dejlig at kunne holde weekend med sådan en besked. Jeg glæder mig til at slå rødderne dybt i.

  Henriette Tak, det er lidt vildt at det kom til at gå SÅ godt. Glæder mig.

  Anni Tak, nu er fremtiden meget mere afklaret og jeg skal ikke tænke på hvor og hvornår jeg skal et andet sted hen, endelig er pudslespillet på plads ;-)

  SvarSlet