onsdag den 16. februar 2011

Vinterferie

Så er mine to dage brugt, hvor er de gået hurtig.
Igår blev det til en rigtig hyggedag, noget af dagen alene hjemme og hvor var det skønt.  Sofaen blev indtaget og jeg nød det med strikketøj, kaffe og udsigten til vinterlandskabet.

Idag har vi været i svømmestadion Danmark i Esbjerg, vi er alle nogle vilde vandhunde. frokosten var bestemt til Aunt Betty i storcenteret MUMS hvor de laver de lækreste bagels.

Katrine er ret glad for at tegne og jeg holder meget af børnetegninger.Imorgen er det atter arbejdsdag og med det føre vi har lige nu tager jeg en time om at komme frem.

Jeg vil lige snuppe et par pinde på strikketøjet.

God aften


6 kommentarer:

 1. Hej søde!
  Ja dagene flyver afsted. God arbejdslyst. Vil tænke på dig imorgen tidlig, når jeg ikke behøver at stå op til normal tid 5.40. Har bøvlet med den hæklede elefant fra stof og stil jeg købte igår. ØV ØV hvor det driller.
  Katrine er en dygtig tegner. Jeg elsker også børnenes tegninger, og er slem til at gemme.

  SvarSlet
 2. Hej Anni
  Det var nu meget hyggelig på arbejdet, vi er ikke så mange, kun den hårde kerne var tilbage ;-) Børnetegninger er så fine, sjove og sigende på en gang, jeg er vild med dem og gemmer næsten alle.

  SvarSlet
 3. Hej Majbritt
  Sikke god hun er til at tegne - mine unger kan ikke tegne - ej heller ikke jeg. Smilla laver stadig kruseduller - godt nok 1.000 på en side... Marika elsker at tegne men det er ikke noget vi kan prale af... hende til højre er det dig?? hun er dygtig pigen...
  Lyder som om I har nydt jeres dage... pas lige jobbet for mig ikk!!
  KH mig der stadig ynder at have ferie

  SvarSlet
 4. Dejligt med god ferie ;)
  De går bare så hurtigt de dage.

  De fortæller så meget i deres tegninger, vi er desværer ikke de stor tegnere her i huset.

  Yt

  SvarSlet
 5. Sikke nogle fine tegninger! Jeg elsker også børnetegninger! Og vores datter på 4 storproducerer! Det er skønt! :-)

  SvarSlet
 6. Jette Hende til højre er Katrine ;-) Jeg vil nu også gerne tegne, synes det er meget sjov. Vi har bestemt hygget os i de to dage det kunne blive til. Tænk sig fra maj har jeg lige så meget ferie som alle andre. tre uger på 1 1/2 år er nu ikke meget.

  Yt dagene går meget hurtig så det er med at få det bedste ud af dem.

  Camilla Tak, her storprodureces også og jeg er vild med dem. Tænker at de skal have nogen af dem til deres konfirmation ;-)

  SvarSlet