fredag den 4. februar 2011

Weekend

En dejlig ubrugt weekend er lige forude ;-) Socialt samvær i familien er på programmet...det har jeg bestemt ;-)
Børnene vil gerne en tur til Ribe, helt fint med mig. Jeg vil gerne en tur til Oksbøl i svømmehallen og den store mand i huset følger med, han skal nok komme med noget praktisk.


 Mermaide vokser ikke, jeg bikser med kilen, kan bare ikke få det til at passe, men der er kun en vej og det er at pille op til det passer...

I tirsdags var vi til fyraftens møde på arbejdet, de bød på foredrag med Lars Mogensen. Temaet var kommunikation, det er jo ret væsentlig for os alle. Jeg har aldrig været til et foredrag der var så inspirerende og som gik så lige ind som dette. Tempoet var i top og ørene var spisset, lattermusklerne blev rørt og jeg fik flere AH oplevelser.
 90/10 reglen er ret så interessant. 
Jeg  fik meget med mig og meget at tænke over ;-)
Nu skal dejen laves til en rigtig god pizza.
God Fredag
3 kommentarer:

 1. Hej Majbritt
  Den helt store skal altså også med på tur:-) det bliver godt for ham!! ikke alt det der praktiske - hvad er det med mænd... vi ligger jo det praktiske ind istedet for at gøre det til temaer - det er en af de uransagelige forskelligeheder:-)
  Din mermaid er smuk - trevl skidtet op - du kender vejen - jeg ville nok komme om ved det med fejl.. men jeg er heller ikke hard-core strikker som dig.
  Er møg-misundelig på jeres aften med Lars... nu ikke mere snak om det vel.. så bliver jeg bare mere misundelig.
  Sikke mange læsere du har støvet op - fedt!!
  Nyd din aften - jeg har en tilbage... og den skal nydes - har nyindkøbte chokoladefrøer fra frellesen som skal nydes til mokka... yeah....
  ses mandag...
  Jette

  SvarSlet
 2. Rigtig god weekend.
  Jeg håber, du knækker koden til kilen.
  Vh Louise

  SvarSlet
 3. Hej Jette
  Jeps han kom med i svømmehal og vi have en dejlig dag. Øvøv skal trevle op, det er da ikke med god vilje men nødvendig, ret skal være ret. Ja jeg er også super glad for at så mange har lyst til at følge bloggen..
  Har du gemt en frø??
  Ses i morgen

  Hej Louise Nu blev koden til kilen knækket, nu er det koden til ærmekilen, puha hvad er jeg gået igang med??
  Håber du har haft en god weekend

  SvarSlet