fredag den 8. april 2011

Kort poncho

Den korte poncho jeg købte på messen i Middelfart er færdig og nej vi klæder ikke hinanden så den må finde nogle andre skuldre at varme og pynte på.
Flot og lækker det er den, den er bare alt alt for kort (den ligner en brystvarmer og det er ikke dens formål).
Camomille er ved at få takkerne på og det bliver en flot afslutning på sjalet. Et nyt projekt er op startet, salt og peber til Jette i bomuld/uld fra Geilsk, det er så blødt og let at strikke med.

Imorgen skal jeg på et besøg jeg ser frem til og glæder mig, min kære mormor giver te. Hun er en fantastisk kvinde på 96 år, græsset slår hun med hendes have traktor ;-) mormor med slag i, jeg nyder vores snakke over teen. Da vi var små passede hun os. Hun har en ganske særlig plads i mit hjerte, hun har altid været der for mig  og er der stadig.Sidste weekend var vi på Fyn hvor vi fik årets første is, jeg kan varmt anbefale is-huset i skoven på vej op til Hindsgavl slot. Dem skal vi helt sikker have flere af.

Rigtig god weekend
8 kommentarer:

 1. Så fin poncho ✿ hvis den er kort blir det vel heller riktig å kalle det en hals:)

  SvarSlet
 2. Hvor trist at den ikke passer, den er ellers så fin!!

  SvarSlet
 3. Hej Majbritt
  Hold nu op hvor er den lækker - tag den med på job - så kan vi alle prøve og du kan sælge den til højst bydende. Jeg er sikker på, at den hurtigt er afsat men ærgeligt for du skulle jo selv have den. Tag det helt roligt med salt og peber - du skal ikke presse dig selv!!!!!
  Er helt rørt over det du skriver om din mååårmår som du kalder hende - jeg vil med ud til hende. Har aldrig haft nogen!
  Rigtig god weekend.
  Iaften står den på sytid...
  KH Jette

  SvarSlet
 4. øv en skam at den ikke passer dig, glæder mig til at se Salt og pebber !

  SvarSlet
 5. Ja hvis du er færdig med at amme, er det vel ikke en brystvarmer der er brug for *smil* flot det er den og du finder sikkert en glad modtager.

  SvarSlet
 6. Hvor er det ærgeligt at du synes ponchoen er for kort. Jeg er super glad for min. Kan du ikke pille halsen op og gøre den lidt længere?

  SvarSlet
 7. Det er ellers en flot og lækker poncho - enig. Mon ikke den finder en lykkelig ny ejer?

  SvarSlet
 8. Ulla-Bella Halsvarmer ja det var en mulighed ;-)

  Camilla Den er rigtig dejlig, bare ikke lige til mig, så vi får se hvad der sker med den.

  Jette Jeg skal nok tage den med, måske den finder en at glæde. Jeg nyder at strikke salt og peber, det er en skøn model. Mormor er en dejlig dame som jeg holder rigtig meget af, vi havde en skøn eftermiddag. Glæder mig til at se hvad du laver.

  Helle ja det er ærgerlig men det er hvad der nogle gange sker, det er heldigvis ikke ret tit at jeg laver noget der ikke passer.

  Babiane jo jo det er jeg hihi, håber også den kan glæde en anden.

  Merete jo det tænkte jeg også men så skulle det have været helt nede ved takkerne den skulle have haft nogle flere centimeter.

  louise Tak, jeg synes også rigtig godt om modellen og farven, jeg må se om der er en der kan bruge den ;-)

  SvarSlet