Sider

søndag den 8. maj 2011

Landliv

Der sker noget andet på landet som i byen hvor vi bor.
Kaninen i Rejsby har fået unger og de er nu så store ,at der kan lege`s med dem. 
Børnene har nydt et døgn hos mormor og morfar imens vi andre var til 40 års fødselsdag og nonfirmation.




De små uldtotter er  så kære og hvis ikke det var fordi vores kære fader ikke synes så godt om at have 7 kaniner boende havde vi taget dem alle med hjem ;-)

I haven dufter alle blomsterne og jeg snuser for jeg kan ikke få nok af de dejlige dufte. Jeg er altid rundt og se til alle dyrene, nogle nye er kommet til og andre er kommet væk.



Gårdspladsen bliver revet og gæt engang, Kasper gør det helst flere gange med have traktoren og giver gerne Katrine nogle ture rundt omkring. (Der er lavet vogn med pude, så damen kan sidde behageligt) den store bøg har jeg som barn tilbragt mange timer med at klatre rundt i og for et par år siden var jeg en tur deroppe igen, udsigten er helt fantastisk. Mine børn har fået forbud mod at kravle derop, tænk hvis de falder ned....... kald mig bare pylret.


Fortsat god søndag





3 kommentarer:

  1. En dejlig oase. God søndag til dig også.

    SvarSlet
  2. Flotte bilder av dyr og gårdsliv:)

    SvarSlet
  3. Ih ja hvis bare man kunne have dem alle boende.... Men de vokser jo op paa et tidspunkt de kaere dyreunger. Sikke en gentleman han er din knaegt hihi. Det er nu noget sjovere med en traktor end med en rive hihi.

    SvarSlet