søndag den 18. august 2013

En pæn stak maskemarkører er nu lavet

Idag blev grejet fundet frem og køkkenbordet blev indtaget. Hvor er det hyggeligt bare, at sidde der stille og rolig og kreere. Finde farver, prøve nye kombinationer, forkaste dem indtil jeg er tilfreds.


42 stk blev det til. Hvad de skal? tja det har jeg ikke bestemt endnu jeg ved dog, at jeg ikke lige mangler flere så jeg må finde på noget med dem.
Weekenden er gået med lynets hast hvor ville jeg ønske, at jeg nogle gange havde en pause knap for jeg har brug for en lille pause, bare en rum tid hvor jeg kan slappe af og komme ned i gear. 
Mærke stilheden, roen, bare få lov til, at slappe helt af.
Søndagens sidste timer skal nydes :-)

17 kommentarer:

 1. hvor er de smukke, særligt de stribede fangede straks mit øje.
  Kender kun alt for godt fornemmelsen af at weekenden er et split sekund, tiden flyver og vi halser bagefter for at nå alt det vi ikke når i dagligdagen. Kunne være rar med sådan en knap, der trykker tiden i standbye :-))
  Nyd de sidste timer denne søndag og må din uge blive en go en af slagsen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Ja vi kender det alle, tiden suser afsted med os i hælene, det kunne være rart at kunne trykke tiden på standbye :-) Jeg håber også på en god uge, jeg ved at den er booket op arbejdsmæssig. Det bliver en god uge.

   Slet
 2. Hvor er de fine, må jeg spørge hvad du bruger som wire?, jeg har haft lavet nogle med smykkewire, men syntes de blev for tynde, da den ligesom blev væk i mit strik

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gitte :-) tja det ved jeg ikke, det er på en bred rulle. Jeg har også prøvet med smykkewire men det er for tynd. Det her er tykkere. men jeg har lidt svært ved at få fat i det, det er ikke altid de har det. Jeg er utrolig glad for disse modeller i mit strik det glider bare :-)

   Slet
 3. Endnu en stak smukke markører. Jeg er rigtig glad for dem jeg vandt i foråret, de bruges flittigt. Man får jo nogle favoritter mht. farve, vægt m.m. Ja weekenderne er alt for korte. Jeg skal jo snart til Fanø, der regner jeg med at komme ned i gear. Bare slappe af og nyde. God aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ellen
   Tak :-) dejlig at høre at de gør nytte og du er glad for dem. Skal du til strikkefestival? jeg kommer også derover dog kun for at kikke :-)måske vi ses.

   Slet
 4. De er skønne - sikke en god idé at slappe af med en kreativ syssel som at lave maskemarkører! Og en pauseknap er vi vist rigtig mange, der ønsker os ind imellem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame :-) ja det var skønt, jeg nyder de stunder. Hvis jeg finder den skal jeg nok give besked.

   Slet
 5. Hvor er de smukke. Jeg forstår lige hvad du mener. Ville ønske jeg kunne sende dig et par dage. Måske du snart skulle tage en dag.... Bare for dig selv. Jeg tror du trænger. Imorgen bliver en underlig dag. Jeg vil savne vores morgener. Godt vi skal på kvik sammen. Nyd din søndag. Kh en meget træt ost

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette :-) Jeg tager snart lidt fri, trænger til lidt ro. Uhhh sig det ikke højt, vore morgenstunder er forbi, piv..... Imorgen eftermiddag vil vi nyde det :-) Håber i havde en dejlig dag med koncert, glæder mig til at høre om den.
   Ses

   Slet
 6. Jeg har også lavet mange, men går altid til bage til nogle af garn da de lige som kan glide i strikket ;0) men flotte og sikke mange du har lavet ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak .-) jeg synes det fungere rigtig fint med wire, det glider nemt på pindene. Bare man finder det der fungerer.

   Slet
 7. De er så flotte, og har flere gange kigget langt efter dem, når du har lavet indlæg med strikkemarkører.
  Skulle du have lyst til at sælge en håndfuld på et tidspunkt, så må du gerne finde mig :-)

  SvarSlet
 8. De er så flotte, tænk hvis man kunne den slags, så skulle jeg hurtigt få lavet mig en stak i forskellige farver, for her i huset er der altid gang i mange maskemarkører på en gang (man har vel en ufo eller 2 i strikkekurven).
  Hvis du en dag finder sådan en pauseknap, så skriv lige til mig, for sådan en kunne jeg også godt bruge. Der er ikke meget forslag i weekender, så man kan godt synes, at man aldrig har lidt fred til at høre sine egne tanker.

  SvarSlet
 9. Godt at have udstyret i orden og så endda i så smukke farver! De vil pryde hvert et strikketøj :-)

  SvarSlet