onsdag den 9. oktober 2013

Æblesmør

Selvom det ifølge kalenderen er efterår, nyder vi de smukkeste dage. Farverne derude forandre sig og spænder lige fra grøn til brun til orange og til de røde.
Et sted jeg holder meget af, at være er i skoven. Det er en fryd for både, næse, øjne og sindet? Der er en særlig ro som ingen andre steder, skoven er et fantastisk sted, at lade op.

Forleden på min tur rundt i blogland læste jeg et indlæg om æblesmør. Jeg kan rigtig godt lide æbler så her var noget jeg måtte prøve og det lige nu. 

I Søndags ringede vi efter mormor, hun er altid frisk på en tur i skoven. Vi havde et ærinde derude for jeg manglede æbler og jeg vidste, at der var et træ derude.  I sidste uge kom jeg forbi et blogindlæg omkring æblesmør og det lød så lækkert og fristende, at jeg måtte prøve det.Der er mange opskrifter på æblesmør, jeg valgte denne.


10 kommentarer:

 1. Og lækkert var det. Skoven er et hit. Jeg eeelsker det. Duftene, det visuelle. Efteråret er så smukt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ja og ja ;-) må snart derud igen :-) æblesmør er min nye hofret

   Slet
 2. Det lyder vel nok lækkert - jeg har aldrig smagt æblesmør, men vi har en masse æbler i haven, så det er bare at gå i gang. Jeg holder også meget af skoven om efteråret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Madame :-) jeg vil da anbefale det, det smager SÅ godt :-) glæder mig til at høre om du får fornøjelsen af at smage det.

   Slet
 3. Når du også siger god for æbelsmør må jeg vist også hellere afprøve en opskrift. Jeg læste også om det hos dqpage og nu hos dig, så igang med mig.

  Kh. LIs

  SvarSlet
  Svar
  1. Lis ;-) jeg synes du hurtigst mulig skal lave det for det er bare godt hihi glæder mig til at høre hvad du synes om det.

   Slet
 4. TAK for dit indlæg med æblesmør. Jeg havde ikke hørt om det før, men nu er det afprøvet og nydes i stor stil af hele familien :-)
  Hilsen Anette

  SvarSlet