lørdag den 7. december 2013

Så kom sneen

Det er en stille lørdag. Egentlig ville vi have været til jul på Bundsbæk mølle men det har vi aflyst. Igår begyndte det, at sne og det har det så ellers gjort i mere eller mindre grad siden. Her har vi fået et pænt lag sne og jeg nyder det, julelys, julepynt, børn der leger i sneen, det er skønt :-)Det sne dækkede landskab har en beroligende effekt på mig. Både når jeg går derude og kan høre sneen knitre under skoene og mærke frosten stikker i ansigtet og når jeg kan sidde herinde med te, strikketøj og bare nyde udsigten.   

Eftermiddagen har vi tilbragt ved køkkenbordet. Katrine ville gerne male, jeg kan godt afsløre, at hun er meget bedre til det end jeg er :-)
Hun fik lavet to nye billeder til værelset.8 kommentarer:

 1. Hold da op så meget sne - her i Ikast er der ingenting :(

  SvarSlet
 2. Det var godt nok meget sne. Her i Nordsjælland er der ikke faldet noget - endnu. Det er bare så smukt at se på, men at færdes i - nej tak

  SvarSlet
 3. Her er der ikke et snefnug i sigte :-) Fine billeder Katrine har lavet :-)

  SvarSlet
 4. Sne hjaelper en god del paa julehumoeret ikk?? Hvor er hun dog dygtig.

  SvarSlet
 5. Katrines billeder er bare så fine, og hvor er I heldige, at I har fået sne.

  SvarSlet
 6. Sne er smukt - det er sandt. Og flotte billeder, der blev malet :o)

  SvarSlet
 7. Det var osse bare så flot hos os i går. Sol, sne og stille vejr. Det er til at blive glad af .... I dag er det bare indevejr, vådt og trist.

  SvarSlet
 8. Fine billeder synes jeg. Nu er det d. 21 december og sneen er væk igen, men det bliver nok jul alligevel. God jul til dig og dine.

  SvarSlet