lørdag den 6. juli 2013

Fællesnævneren er sommer

Forleden kom jeg forbi en garnbutik og i kurven med skiltet udsalg lå dette Rowan summer tweed. Der var lige fra 1 bundt til ti og ti var der i denne skønne farve. Jeg havde ikke lige nogen planer med det andet end det måtte med hjem. 


Igår var vi på biblioteket og der fandt jeg i et Alt om håndarbejde nr 8 fra 2013 noget der kunne bruges.
Viftemønster for neden og strikket som bluse, det kommer jeg nok til, at ændre på for jeg har en ide om, at det skal ende med en trøje, en der kan bruges hele sommeren uden, at kradse i varmen og bare lige til, at svinge over skulderne når de trænger til lidt lune.
Tweeden har en ulempe....... hold nu op hvor det drysser med små korn og skidt fra det og lige nu synes jeg det er lidt stift men mon ikke, at vaskemaskinen kan hjælpe på det, jeg håber.Hvis nogen af jer mærkede en vind her i eftermiddags var det bare mig der blæste rundt i turbo fart med støvsugeren, ryddede op, luftede naboens hund :-) grunden til det var, at jeg har afleveret børnene hos mormor og morfar indtil imorgen aften og tiden er nu helt min egen.  Jeg kan med god samvittighed bare nyde tiden :-) Spise når og hvad jeg har lyst til, det bliver ikke noget særligt ved jeg. 
Det er da skønt.
Håber i nyder sommeren som er over os.

19 kommentarer:

 1. Dit garn ser superlækkert ud og mønsteret er bare så fint. Nyd din friweekend og det skønne vejr. Kh

  SvarSlet
 2. Jeg kan høre at du kedervdig bravt. Mon unger, mand, børn og jeg skal komme til aftensmad?? Jeg synes det er synd for dig at du er helt alene. Enjoy life. Kram j

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi kom i bare, menuen er koldskål på terrassen :-) Bliver det alt for stille kan jeg hente vores nabohund som jeg passer så kan vi sidde derude og nyde det.
   Tak :-) jeg vil nyde det i fulde drag så meget, at jeg måske får dårlig samvittighed :-))

   Slet
 3. Ps. Smukt strik med eller uden korn

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak håber det forsvinder i vask, den vaskemaskine kan jo trylle :-)

   Slet
 4. Det ser ud til at blive en smuk trøje og jeg er sikker på, den bliver lækker efter vask :-)
  God ferie :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak det håber jeg Lene :-) Jeg kender ikke Tweed garn men jeg har store forventninger til det.

   Slet
 5. Det er en rigtig fin farve og et smukt mønster. Det skal nok blive en yndlingstrøje, når vaskemaskinen har blødgjort :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Eva :-) Jeg håber vaskemaskinen tryller blødheden frem i det :-)

   Slet
 6. Det garn var altså også kommet med mig hjem, spændende hvordan det er efter vask? Jeg har læst at på ravelry skulle man kunne taste ind hvad man har af garnmængde og så få forslag til strik hvor der skulle være garn til, men har ikke fundet ud af om det er rigtigt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var sat ned til 1/3 del og det kunne jeg ikke stå for :-) Jeg ved ikke hvad det er med mig og raverly men jeg har lidt berøringsangst for det. måske jeg skulle overvinde den :-)for jeg er sikker på, at den er fuld af lutter gode sager :-)

   Slet
 7. Sikken et held, lige at komme forbi sådan en kurv fuld ;-)
  Meget smukt viftemønster - glæder mig til at se den færdige udgave.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg føler mig ret heldig :-) og farven er helt perfekt her til sommer :-) Tak jeg glæder mig også til, at se hvordan den bliver.

   Slet
 8. Dit strikketøj ser rigtig godt ud. Flot mønster. Dejligt med tid til sig selv og sit strikketøj eller hvad man nu har lyst til! Rigtig god dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Karina. Jeg nyder det og idag er det på terrassen :-) det gode vejr skal nydes til fulde. Imorgen er det arbejdsuge igen og det betyder kontoret.
   God dag til dig også ;-)

   Slet
 9. Smukt mønster og skøn farve :)

  SvarSlet
 10. Rowan har noget lækkert garn - og det summer tweed ser godt ud.
  Rowan har udgivet en strikkebog specielt til summer tweed - den hedder vist noget som 'the Summer Tweed Collection' . Jeg tror den fås på biblioteket (hvis du en anden gang får lyst til at strikke i lignende garn) Det er en rigtig sød model du har startet op på.

  SvarSlet
 11. Jeg synes godt nok også det blæste noget, var ikke klar over det var dig der susede rundt :-)
  Garnet ser dejligt ud, jeg tror det bliver blødt og lækkert efter vask.

  SvarSlet