lørdag den 15. februar 2014

Jeg længes, jeg trænger, jeg savner

Mit kære strikketøj.

Senest har jeg strikket på Tektit, farverne passede mig ikke og andre kom til. Jeg fortsatte men jeg nyder det ikke og ind i mellem ligger jeg det til side med en snært af er det nu rigtig, måske skal jeg ikke have den selvom jeg ønsker mig den så meget.

I den seneste tid har jeg starte op på ret mange projekter for hurtig at kassere dem igen. Der kan nævnes Poppy, salt og pebber, pulsvarmere, Ris, Derecho ja og flere til.
Det er så frustrerende for jeg savner mine stunder hvor jeg slapper af og strikketøjet bare glider i hænderne.
Strikkebøgerne studeres for hvad kunne friste og hvad kunne jeg tænke mig at lave, jeg er blank, blank som en sø i solskin :-)


Imens jeg går i tænke boksen vil jeg nyde disse smukke tulipaner og glæde mig til i morgen hvor jeg skal mødes med to fantastiske damer og snakkes. Jeg har også hørt noget om, at der skal indtages en vis mængde kaffe med kage til :-)


16 kommentarer:

 1. Dine tulipaner har de skønneste farver. Naturen er fantastisk og giver inspiration til, hvordan man kan sætte farver sammen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Farverne er smukke og lyser op :-) Det er den og nu kommer der snart flere farver derude.

   Slet
 2. Kender godt den strikke - rastløshed og kan trøste dig med at lige med et er der gang i dine strikkepinde igen.
  Skønne tulipaner :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare så frustrerende når man gerne vil og savner det. Nu lader jeg det ligge og ser hvad tiden bringer. Tak :-)

   Slet
 3. nydelig tulipaner. Hva med en topp i den skjønne farge som tulipanene. Ønsker deg en fin lørdag. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-) åh det ville jeg da gerne hvis farven og garnet var på lageret. Tak i lige måde :-)

   Slet
 4. Huh - det er da ikke nemt sådan at komme ud af sin gode strikke-gænge.
  Der skal nok dukke noget godt op, som du lige inspireres af - men hvad med at kaste dig over sokker, vanter eller andre småting, indtil det helt rigtige dukker op ? Jeg kan da lige fornemme, hvor rastløse hænderne må være ;o)
  sikke flotte tulipaner. Det er lige årstiden, hvor vi tulipaner og andre forårsblomster vi ind i stuerne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej Mona det er slet ikke rart :-) jeg var meget rastløs, det blev en lille kjole der kom på pindene og den blev også færdig. Tulipanerne er så smukke.

   Slet
 5. Uf lyder slet ikke rart. Men kender det godt. Jeg har det lidt sådanne fortiden også men mere jeg orker ikke at starte. At tag stilling til garn, farve, pinde mm. Modeller jeg ønsker at eje er der masser af men hvad skal jeg starte med. Nå men når det er sagt er det jo godt for så får jeg strikket ufo'er færdig og en masse huer er det blevet til.
  Håber det lykkes for dig snart for strikke stunden er dejlig. God søndag

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej Anne det er skrækkelig :-) ikke engang ufoerne kunne lokke mig, det var ret skidt :-) en lille kjole kom på pindene og det var dejlig strik.

   Slet
 6. kender det godt nogen gange går man fuldstændig tør og gider bare ikke strikke noget som helst. så er gode råd dyre for når man elsker at strikke, ja så er det ikke sådanne at undvære, men det skal også være noget, man har lyst til at strikke.. Hmmm jeg strikker lige for tiden tempelblomst, den er dejlig hyggelig at sidde og strikke, måske det var noget... Ellers er der ikke andet at gøre end at søge inspiration rundt omkring på nettet, i bøger blade og ligende.... Håber du snart finder noget du har lyst til at strikke :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nettet blev gennemlæst og jeg havde følelsen af at alle i andre var igang med de lækreste stykker strik :-) tror alle strikkere kender til det problem en gang imellem, men træls det er det.

   Slet
 7. Jeg siger lige som Mona, at småprojekter er en god løsning mellem strikketøjer. Lige pludselig så er det rigtige projekt der bare. Jeg kan godt genkende din beskrivelse, har selv mange ufoer liggende, der bare ikke frister, men ved også at det heldigvis er midlertidigt at man har det sådan.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det blev også et lille projekt der blev min redning, en lille kjole. Tror alle strikkere kender til det. Det er dejlig at være igang igen.

   Slet
 8. Hej. Jeg er ikke så dreven i det her, så måske skriver jeg et forkert sted. Du har vel nok mange flotte projekter. Og et spørgsmål: Hvor i alverden finder jeg opskriften på den skønne børnetøje med bamsehovederne på rundt bærestykke. :-) Lisbeth Bust lbv@viauc.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Tak :-) trøjen med bamsehovederne er fra Hendes verden nr 44/1996, skriv hvis du skal have en kopi tilsendt :-)

   Slet