søndag den 29. juni 2014

De skæve linjer

Lineway er utrolig smukke og de skæve linjer giver den et skønt look. Den har været en fornøjelse, at strikke hele tiden skulle jeg lige have en omgang mere. Den er strikket i den skønneste blanding af garner, bomuld/ uld, pacalina og noget andet fra Garnudsalg, det er hel fantastisk.


Vore veje kommer dog ikke til, at følges for der er et MEN
Jeg kan ikke forliges med halsen, tror jeg har lavet en fejl, striben ned i midten skulle have været bredere og så ville den have haft en anden begyndelse i halsen Og så er den blevet for stor.
Forbrug i alt ca 379 gram fordelt på de tre garner
Faktaboksen hopper jeg let og elegant over.

Sker det mon kun for mig, at noget strik ikke bliver som ønsket, hvad enten det er størrelsen, strikkeprøven der ikke blev stikket, garnet eller vasken der går galt? 
Hvis jeg kommer til, at lave noget til den lille side er min mor den lykkelige aftager så hun er glad når det sker :-)

Heldigvis sker det ikke ret ofte.

11 kommentarer:

 1. Det er en skøn model og dejlige farver, men ærgerligt at du ikke er helt tilfreds. Jeg kender også til, at strik ikke blev, som jeg havde ventet.

  SvarSlet
 2. Hvor er den blevet flot! Hvilken størrelse har du strikket den i? jeg kan godt lide formen på din. Rigtig flotte farver du har strikket med. Jeg har idag selv slået masker op til en laneway, jeg er dog "kørt fast" efter have strikket rib til halsen. Kan du evt svare mig på om de korte rækker strikkes rundt på en rundpind? Der står også at der skal være vrangpinde og det kan jeg ikke få til at passe med at man kun strikker ret på rundpind altså rundt. Mente at have læst at det var topdown og der er vel ingen sammensyning?
  mvh Rikke

  SvarSlet
 3. Hvor jeg dog kender det - desværre. Det behøver ikke være størrelsen, den er gal med, det kan også være faconen eller jeg har mistet interessen undervejs
  Det er en flot bluse og lækre garner, du har brugt, det er rigtig ærgerligt, du ikke kan passe den

  SvarSlet
 4. Nøj hvor er det ærgerligt at den ikke passer,for hvor er den altså smuk :))

  SvarSlet
 5. Det sker desværre også for mig, at strikket ikke lige bliver som ønsket. Seneste kreation er et eksempel :o) Men din mor bliver glad - og det er dejligt at have en aftager til tingene :o) jeg synes din trøje er flot.

  SvarSlet
 6. Ærgerligt - den er ellers så flot den model :-) Jeg synes, det er knap så strengt, at noget ikke passer, når der er mulighed for at give det videre til andre, der bliver glade - hvem vil ikke blive glad for at få sådan et dejligt stykke strik :-)

  SvarSlet
 7. Synes din trøje er både smuk og spændende...får lyst til at sætte den på min to do.....og kender også alt for godt det med at det ikke lige lever op til ens forventning af den ene eller anden grund...lækkert garn. Håber du finder ud af noget ....

  SvarSlet
 8. Det er en lækker "fejlproduktion". Mon ikke du kan finde en aftager, der vil sætte pris på den? Flot er den i hvert fald.

  SvarSlet
 9. Hvor ser den dog bare vildt lækker ud, og hvor er det ærgerligt, at den ikke passer.
  Desværre er jeg jo nødt til at erkende, at jeg også en gang imellem får strikket noget som bare ikke sidder når det er færdigt, men det er ofte modellen, det er galt med...
  Øv - håber du finder en glad modtager af trøjen, for det er da synd hvis den skal gemmes alt for langt væk

  SvarSlet
 10. Da jeg strikkede min Laneway gjorde jeg som altid. Nemlig at lade være med at strikke ribben først. Jeg springer ganske enkelt det afsnit over og slutter i stedet af med at samle masker op til den. Så kan man nemlig regulere vidden ved at samle flere eller færre masker op.
  Din version er blevet smuk og aftager skal du nu nok finde;)

  SvarSlet
 11. Hej du. Nøj det er længe siden jeg var her. Det er da ærgerligt at du ikke kan forliges med den.den er superflot:-).så bliver din mor glad. Vi ses imorgen. Kh den der spanske ost

  SvarSlet