søndag den 28. september 2014

Sommersky i en dejlig ulden fiber

For snart længe siden blev jeg færdig med min sommersky. Sommersky den anden da den første udgave blev en smule for lille. Den gør nu glæde for min mor. Sommersky den anden er blevet god lang så den kan lune om bagen.

Her har været stille længe og det er der flere grunde til. Den værste og mest trælse går tilbage til juni hvor jeg en morgen vågnede og troede, at jeg da havde sovet helt forkert. Min nakke gjorde ondt, rigtig ondt, det har senere vist sig, at være en diskusprolaps som jeg desværre er kommet til, at døje rigtig meget med. Jeg venter nu på, at komme til Middelfart rygcenter den 9 oktober og er spændt på, at høre hvad der så skal ske. 

Min computer er brudt sammen, som bare ingen liv overhovedet. Det er ret øv for det var jo derfra jeg bloggede osv  Heldigvis har vi i hjemmet andre som jeg gerne må låne, det er bare ikke det samme, men det skal nu nok komme til, at fungere.


Der skulle en del knapper til, de er fundet hos den lokale garnkælder. 
Lige kommet hjem på hylden.Faktaboks
Design: Sommersky af Liselotte Weller
Garn: Lys lammeøre, Blackhill uld fra Garnudsalg
Str: XL
Pind: 4
Forbrug: Den vejer i alt 308 gram med knapperne
knapperne er købt hos den lokale garnkælder til formålet. Garnet er fra lager. den er strikket godt lang og jeg er sikker på at den bliver en af vinterens ynglings.

12 kommentarer:

 1. Meget meget lækker Sommersky, lige min farve. Og sådan en skal da gå ned om bagen...helt enig :-))
  Vh. Majbrit (Tidligere Momsestrik)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Majbrit :-) har du nedlagt bloggen? kunne ikke finde den. farven er jeg også helt vild med og længden er super her til de kolde tider.

   Slet
 2. Den er blevet sød - fine knapper :-) Hvor er det synd for dig, at du har fået en diskusprolaps - håber på det bedste for dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lene :-) Jeg håber og tror på det bedste. vejen er bare lidt ujævn dertil :-)

   Slet
 3. Det er en rigtig fin sommersky, den står også på min hastigt voksende ønskeseddel :-)
  Synd du skal døje med en diskusprolaps , håber det bedste for dig når du skal til behandling :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pernille :-) uhh den ønskeliste har det med at vokse og nogle gange bliver den helt uoverskuelig. Jeg håber de finder en løsning snart.

   Slet
 4. Håber det bedste for dig med din diskusprolaps. Din Sommersky er meget smuk, den er også på min ønskeliste, men hold da op alle de knapper der skal i, men flotte er de. Og må jeg lige rose din Laneway, den er godt nok flot, har ikke set den før, så den vil jeg da huske på, når der engang bliver ledige pinde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette :-) ja der skal rigtig mange knapper i. Har overvejet lidt om kanten skal op og knapperne reduceres lidt men nu får de lige lov til at blive.

   Slet
 5. Som en sky, og smuk er den...
  Bedste ønsker for en godt forløb med den discusprolaps...
  Og så en computer, der står af... det er da bare for træls! Og tankevækkende, hvor meget sådan en "maskine" er kommet til at fylde i hverdagen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne :-) ja det er ret så tankevækkende med det mekanik, sådan er udviklingen idag, alt bliver digitalisret. jeg håber at de har en god løsning til mig.

   Slet
 6. Smuk udgave af sommersky du har fået lavet. Jeg elsker mine og de vil blive brugt flittig over vintern også.
  Lyder bare ikke som sjov med en diskussion, håber altså de kan gøre det så du igen kan holde ud at være. God bedering

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne Marie :-) Din er også vild flot og de er gode lune .-)

   Slet