lørdag den 6. december 2014

Tea leaves cardigan

Den har været på vej i noget tid. Nogle gange bliver strik færdig på ingen tid, andre gange går det ganske anderledes. Denne har været en tur i hjørnet, kan faktisk ikke huske hvorfor den endte der :-)
Garnet er en blanding som jeg har brugt før og gerne gør igen. Måske det er ved, at være min favorit garn blanding. Blackhill højlandsuld fra Garnudsalg i fin forening med alpaca 1 fra Isager. Alpacaen havde jeg på lager fra sidst Maren i Ribe holdt udsalg og det passede lige i farven til ulden fra Gug.

Cardiganen er strikket oppefra og ned så den er nem, at justere hvis det skulle være nødvendigt. Jeg har lagt lidt masker til på ærmerne da de ellers ville blive alt for stramme.

I november blev jeg opereret for diskusprolaps i nakken. Det er gået rigtig godt. Forud var der også gået 4 1/2 mdr med de værste smerter jeg nogenside har oplevet og aldrig ønsker, at opleve igen, aldrig for nogen. Nu går det fremad. Jeg må køre bil igen det er nu rart, at kunne komme rundt på egen hånd. Inden længe bliver dagen fyldt ud med arbejde, jeg savner det og mine kollegaer.Faktaboks
Garn: Blackhill højlandsuld i farven Bølgen blå og Isager alpaca 1 i farve 11
Str: XL
Pind: 4.5
Forbrug: 433 gram i alt fordelt på 261 gram uld og 172 gram alpaca.
Ændringer: Har slået 12 masker ekstra op til ærmer. Efter opskrifter er de meget smalle. 
Hot/not: den er bare så dejlig, uld må der til når det er vinter.

13 kommentarer:

 1. Superflot cardigan, og hvor er det dog dejligt at læse, at din operation er gået godt, og at du snart igen kan begynde at arbejde!

  SvarSlet
 2. Hvor er det dejligt at læse om fremgang og snart arbejde!!!
  Smuk blå cardi. Uld og alpaca er en skøn blanding. Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke har fået startet på det ... men det kommer vel...

  SvarSlet
 3. Den er meget smuk, dejligt at få et stykke strik færdigt. Det er en stor operation, du har været igennem, godt at det er gået så fint at du snart kan arbejde igen.

  SvarSlet
 4. Hvor er det godt, at du er ovenpå igen - det må være en kæmpe lettelse at alt er gået godt :-) Meget smuk cardigan i en forrygende flot farve :-) Godt, den blev færdig :-)

  SvarSlet
 5. Den er rigtig flot, og med fine knapper der passer til.

  SvarSlet
 6. Hvor er den dejlig, jeg har aldrig selv fået strikket den cardigan, men jeg har kigget på den mange gange. Den er virkelig fin!

  SvarSlet
 7. Hvor er det en lækker cardigan, og sikke en smuk farve.
  Dejligt, det går fremad for dig, det er nu engang det rareste, når man kan klare tingene selv

  SvarSlet
 8. Godt, du er ved at være på stikkerne igen. Det er slemt at blive slået tilbage til start, om det så kun er for en periode.
  Trøjen ser rigtig godt ud.

  SvarSlet
 9. Virkelig lækker cardigan, og i den skønneste blå farve :-)
  Dejligt at høre du er ved at være "back to normal" - det er altid bedst at være helt sig selv (og at kunne alting selv)

  SvarSlet
 10. Lækker blå farve du har lavet din tea leaves i :) jeg har en halvfærdig grøn i bunden af kurven. Havde lidt problemer med halsen, som jeg synes blev alt for stor,...måske man skulle gøre et nyt forsøg ;)

  SvarSlet
 11. Flot flot cardigan i en utrolig smuk farve :-)
  Dejligt du er ved at være ovenpå igen efter din operation

  SvarSlet
 12. I don’t know how should I give you thanks! I am totally stunned by your article. You saved my time. Thanks a million for sharing this article.

  SvarSlet
 13. I certainly agree to some points that you have discussed on this post. I appreciate that you have shared some reliable tips on this review.

  SvarSlet