lørdag den 5. juni 2010

Solen brænder

det kan mærkes nu, vi har været på kanotur med 4a, i den skønneste natur og et fantastisk vejr. Vi hyggede med medbragt mad og ungerne badede (vandet var nu ikke varmt) det var en dejlig dag, hvor vi alle hyggede og vi voksne fik snakket ;-)


Lidt nyt garn er der kommet til..............hihihi jeg har tegnet og tegnet flere forskellige blomster og her er det jeg så har valgt og med tiden skal det blive til et stort sjal. Jeg har længe ønsket mig en, men jeg blev tiltrukket af at tegne et selv, så det blev sådan.Garne blev bestilt hos Holst garn og her er så farverne ..............


Mine andre skrikke projekter går det kun lidt fremad med. Garnet til påfugle trøjen lader stadig vente på sig og det er træls.
Den hvide sommer top mangler kun et par pinde på det sidste ærme, det vokser stille og rolig.

Nu venter kaffe, is og friske jordbær.
God weekend til alle :-)

2 kommentarer:

 1. Hej Mai-Britt
  Hyggeligt at høre om din dag - du beskriver meget billedligt:-)
  Det har nemlig været en ganske vidunderlig dag - kaffe skriver du - skulle jeg tage det istedet for økologisk te? Lyder det frelst? hjælper det at jeg spiser 100 g chokolade til?
  Hvor er du vanvittig kreativ - jeg ville ønske jeg kunne det du kan ift. kreativitet - det med selv at opfinde.
  Fortsat god weekend

  SvarSlet
 2. Hej Majbritt!
  ÅH..... hvor flotte farver. Glæder mig vildt til at følge sjalets gang, og se det færdige resultat. Når Majbritt nu ikke kunne blive enig med Majbritt om hvilket et af de andre færdige sjaler der skulle vælges, ja så kan man da bare selv fabrikere et. hi hi typisk dig.
  Knus fra Anni i Hobro

  SvarSlet