onsdag den 17. november 2010

Vesten

den er klar. Den har egentlig været færdig længe men er blevet glemt. Nu er den vasket og klar til brug ;-)
Den er strikket i Kitten mohair på p 7.
Katrine har længe ønsket sig et par benvarmere, det får hun nu i lilla Ragg-strømpegarn, hun kan næsten ikke vente, hun vil gerne have noget sølv på så det må jeg lige se hvordan jeg kan.
Sidste weekend fik jeg lov til noget vildt sjovt og dejligt. Jeg gik rundt i en blomsterbutik og måtte tage lige hvad jeg havde lyst til og alt hvad jeg havde lyst til...........hold op det var lækkert. Hjemmet er nu pyntet med nye lysestager, lys, pynteting, urtepotter plantet til med blomster. Store grønne planter til køkkenet. To store juledekorationer har hun også lavet, jeg har endnu ikke set dem men ved af erfaring at de er skønne. Jeg sender mange mange tanker til min kære svigerinde, den bedste man kan ønske sig.
God aften

1 kommentar:

 1. Hej fru Dam
  Nøj hvor er den flot - og endnu engang må jeg tage hatten af for dig. Sej er du!! Ja.. selvfølgelig skal der være sølv på strømperne - klart! Så kom du bare i sving.
  Jeg har gang i lidt julemuffins som pigerne skal have - havde jo planer om en lille hjemmelavet ting til hver dag - men nej... vel.
  Hvorfor fik du lige lov til at vælge og vrage i en blomsterbutik?? det er snyyyyyd
  God aften.
  Ses imorgen - vi har et hængeparti har vi ikke??

  SvarSlet