søndag den 30. juni 2013

En søndag med babyvest og hyldeblomst

Søndagen er ved, at være godt brugt og mentalt er jeg ved, at forberede mig på en ny arbejdsuge. Imorgen når vækkeuret ringer er jeg den eneste der skal op, resten af huset kan sove så længe som de har lyst til.
Det er dem vel undt, de trænger.


En lille vest er vasket og klar til, at varme en lille fyr der bor længere nordpå.

Opskrift: Ruths babyvest
Garn:  Baby Camel cashmere fra Garnudsalg i farven mørk brun.. 
Forbrug:  34 gram 
Str:  9 mdr 
Pind: 3
Knapper: Købt til formålet
Lager: ja :-) 

Idag har jeg været på hyldeblomst togt. Jeg glæder mig så meget til at kunne nyde en glas iskold saft på terrassen, når varmen er lige ved at stige mig til hovedet....... jeg drømmer :-)
I år har jeg lavet en ekstra stor potion for jeg tror ikke der kan laves for meget. Planen er, at noget af det skal i fryseren i isterningeposer og så tages op når lysten til et glas melder sig.

22 kommentarer:

 1. Hej fru ost. Jamen sikke da en fin vest. Moren bliver ihvertfald glad. Er det hende der bor i Ringkøbing?? Husk du skal forbi keramikerens, hvis du skal på de kanter.
  Søde ven.... Du har jo mig på jobbet;-) det bliver en skøn uge.
  Her er der bagt de skønneste kager... Og nej der er kun nokbtil os... Ellers så skal du komme nu.
  Vi ses til en fantastisk uge på job

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps den skal til ringkøbing..... men var det ikke Billund den butik var i med keramik?? eller er jeg helt galt på den :-) Jeg ved det, det er bare tanken om at de skal lave lig nul og bare hygge sig og så mig der skal tidlig op og afsted. Så må vi hygge på job med en ekstra kop kaffe, måske der kan snige sig noget kage ind også.
   Vi ses imorgen tidlig tidlig :-)

   Slet
 2. Den er så fin, den vest! Og jeg er jo vild med brun!!!

  Hyld har vi rigeligt af i haven, men jeg kan ikke tage mig sammen til at plukke....

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ja den er nu sød i den brune farve :-) Tror det er ved, at være nu synes de var begyndt, at drysse. Nu er de heldigvis i hus og det er dejligt.

   Slet
 3. Den er simpelthen uovertruffen den vestemodel,den kan man ikke komme helt galt afsted med at give væk,og garnet er jo bare super herligt, sååååå win win
  Jeg har ikke lavet hyldeblomstsaft,her i huset ville den vist ikke forsvinde,så i et ugeblad det blev lavet med steviablade-det lød spændende istedet for sukker

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er rigtig sød og ja den er en vinder hver gang ;-) jeg har godt hørt om det, men har nu brugt alm rørsukker. Her er vi mange der nyder det.

   Slet
 4. Super skøn vest, jeg har lavet 20 liter og de ligger i fryseren, nu er der lige en omgang mere igang den bliver ikke frosset, den skal nydes nu ;0) prøv det også til vinter med varmt vand åh det er også godt ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) det var da noget af en potion, men jeg tror ikke man kan få for meget. Jeg kender ikke, at varme det men det må prøves til vinter hvis der er mere tilbage.

   Slet
 5. Rigtig sød babyvest du har strikket. Jeg lavede også hyldeblomst saft i går for første gang så nu er jeg spændt på hvordan det smager når det er færdigt. Fortsat god søndag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Karin :-) her er den første flaske væk, det smager fantastisk.

   Slet
 6. Vesten er yndig, og det lyder lækkert med hjemmelavet hyldeblomstsaft og at gemme portioner i fryseren! Vi har flere hyldebuske i haven, og jeg vil følge dit eksempel. Rigtig god mandag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Det er nu kommet på flasker og det smager helt fantastisk. Tror godt jeg kunne have lavet noget mere.

   Slet
 7. Sikke en skøn vest - den virker også ultrablød strikket op i baby camel cashmere - heldige baby :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lykke :-) Garnet er vildt lækker og jeg må vist prøve det igen en anden gang.

   Slet
 8. Hvor er det en fin vest, det er en klassiker!! Den virker hver gang!! Meget lækker og dejlig i brun!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Det er den og man går aldrig fejl af, at komme med den.

   Slet
 9. Uha - det er svært, når man er ene om at skulle op, synes jeg :-) Sød lille klassiker og i denne sommer ser der ud til at være behov for den ;-) Jeg håber ikke, at den kolde hyldeblomstdrik på terrassen blot er en drøm - tror varmen kommer i næste uge, hvor jeg holder ferie ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lene :-) Den lille vest kan vist altid bruges her i Danmark. Idag drømmer jeg ikke, jeg sidder på terrassen og nyder det, mon der ikke er fordi du jo har ferie :-)

   Slet
 10. Tak for at du deler den dejlige lille klassiker. Hyldeblomstsaft kan man soerme ikke faa nok af. Og som isklump er det dejligt i et glas hvidvin.

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekom :-) jeg deler gerne. Nej jeg tror heller ikke man kan få nok af den, synes det svinder i det. Må prøve at komme det i hvidvin.

   Slet
 11. Super sød lille vest, tænk at man kan lave sådan en af kun 34 gram garn, det er jo ingenting.
  Hydeblomstsaften ser lækker ud.

  SvarSlet
 12. så fine en vest og kombineret med hyldeblost. lææækkert

  SvarSlet