fredag den 20. september 2013

Årets strikkefestival på Fanø er igang

Vi startede tidligt ud hjemmefra for, at mødes i Esbjerg ved færgen kl 9.00. Min mor og jeg skulle mødes med min kusine og hendes veninde. 4 strikke damer slupet fri uhhhh mon der shoppes igennem??Vejret viste sig fra den fineste side og det har været en helt fantastisk dag. Til en start havde vi  problemer med, at finde steder hvor de solgte badges, så vi kunne komme ind. Vi blev sendt lidt rund men endte i Christel Sayfarths butik og fik dem købt :-) Jeg havde ikke set det hjemmefra øv ej heller at de kunne købes ved indgangene, hummmmmm

Fristelser var der overalt faktisk så mange, at jeg blev helt handlingslammet.......ja så vild, at jeg kun fik brugt penge på 10 knapper til det nette sum af 10 kr.  Tja nu sidder jeg her hjemme igen med hovedet fuld af nye ønsker til to do listen, for jeg synes virkelig, at der er kommet nye bøger med fristelser jeg bare må have.
Her er et par af dem.


Denne fra Grey days af Susie Haumann


Denne fra AD`s nye bog Øst for solen


Denne her ved jeg ikke hvor er fra.


Mums for en frokost vi fik :-) Fanø laks med salat og brød.
Husker ikke resturantens navn(det var ude i Sønder Ho)


Ønsker alle der skal tilbringe weekenden på Fanø en fornøjelig en af slagsen.

13 kommentarer:

 1. Åh, det ser dejligt ud :-) Jeg glæder mig så meget, men jeg må indrømme, at jeg synes det er en rigtig grim uskik, at man skal købe badges for overhovedet at komme ind!

  Den sidste trøje du viser er Tropenat - også fra Annette Danielsens nye bog :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det remediet inspirerede og jeg er vild med Anette Danielsens design, hun rammer lige min stil :-) jeg glæder mig til at få fingrene i den bog ;-) rigtig god tur til jer.

   Slet
 2. Uha det er ikke nemt når man bliver helt blæst bagover,her er der ingen Fanø,men til gengæld er der købt nye strikkebøger,også AD´s nye-mums der er nogle flotte modeller deri

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må også have fat i den for der er godt nok mange lækre modeller i. :-)

   Slet
 3. Tak for dejlige billeder. Jeg glæder mig til imorgen når det er min tur til at se det hele.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæd jer der er så meget lækkert strik. Ikke mindst at se andre strikkerer lufte deres strik er en fornøjelse at se på :-) god tur

   Slet
 4. Hvor lyder det spændende - rigtig god strikkefestival! Håber du fortæller mere, så vi, der ikke skal med, kan være med på sidelinjen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en spændende dag. Tænker ikke at jeg når derover mere i weekenden men man ved aldrig for det er jo tæt på ;-)

   Slet
 5. Hej mutti
  Jamen herre jemini - sidder her og er grøn af misundelse - kunne virkelig ønske jeg var med. Måske hedder det en flex-dag næste år.
  Men tør næsten ikke for tænk hvis jeg kommer til at bruge lige så mange gysser som dig. Det rækker min løn ikke til:-)

  He he.. god weekend.

  SvarSlet
 6. Det var den skønneste dag længe, i god selskab og så bare gå rundt i slaraffenland af garn og nye ideer og ønsker til to do listen.
  Hihi nej mon jeg skal søge om løntilskud :-)

  SvarSlet
 7. Ser altså godt ud,det strik der er på det sidste billede er mine søstres mesterværk sjovt ikke.


  SvarSlet
 8. Skønne fotos du fik taget fra Fanø. Ja, fristelser var der nok af :o) og modellerne fra ADs bog frister. Jeg tror den med de små snoninger også var derfra. Desværre fik vi ikke hilst på hinanden - men det kommer vi nok til en anden gang.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 9. Annette D's modeller er skønne og ideerne holder.
  Jeg er i fuld gang med Musling, den du har billede af med snoningerne.....

  SvarSlet