lørdag den 21. september 2013

Weekenden startede stille

Om det har været de mange indtryk fra igår eller hvad ved jeg ikke men kl 04 i nat lå jeg vågen og hørte lydbog, jeg var træt men kunne bare ikke sove. Det er ikke noget jeg plejer, at gøre så jeg er lidt groggy idag. Derfor blev det også en stille morgen med kaffe og strik indtil jeg gik i køkkenet.

Igår på Fanø snakkede vi om kardemomme brød. Det måtte jeg prøve så nettet blev brugt til, at finde en opskrift, det blev denne her  og de blev ret så gode.
Forleden så jeg nogle lanterne pyntet med græs strå og pyntegræskar, det kom der ideer ud af som måtte afprøves hjemme.
Pyntegræskarene havde jeg fået så vi gik afsted efter bær og grene der kunne bruges.
Nu står de ved døren og pynter.


Nu venter en god kop kaffe, jeg er smuttet :-)

6 kommentarer:

 1. du skal sove om natten mutter:-) jeg tror det var månen - jeg sov heller ikke godt!
  Lytter du til inferno?
  Hvor ser de boller skønne ud...sig lige det til dine børn..
  Så flot efterårsdekoration. Skønne farver:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg skal så..... Ja det var Inferno jeg lyttede til, nu er det slut. Jeg må finde en ny bog :-) de boller er bare lækre og lidt søde, tror det er kardemommen mums :-)
   Tak :-) inden længe kommer der til at stå et græskar hoved ved siden af.

   Slet
 2. Smukke dekorationer. Godt at bruge lydbog om natten. Det gør jeg også, når jeg ikke kan sove eller det er for tidligt at stå op. Jeg plejer at lytte til Mads og Monopolet. Er man heldig, kan de tale en i søvn igen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ellen. Jeg håber ikke at jeg skal til at være vågen om natten men de tidlige morgentimer nyder jeg ofte at høre bog med en god kop kaffe til og strikketøjet i hænderne. Kender ikke Mads og Monopolet måske jeg skulle høre det :-)

   Slet
 3. God idé med lydbogen om natten! Dine kardemommebrød lyder dejlige og sikke nogle flotte dekorationer! Jeg har væreti skoven og tænkte på, jeg burde have taget lidt pynt med hjem. KH

  SvarSlet
 4. Ja når man nu ikke kan sove var det bedre som at blive irriteret over ikke at kunne sove. Synes naturen er så fin i farverne lige nu og det skal nydes så længe som mulig. Jeg nyder lanternerne :-)

  SvarSlet