lørdag den 28. september 2013

Jagthue med hjort til lillebror

Som jæger er det vigtig, at ørene holdes varme når man i de tidlige morgentimer sidder og venter på, at dyrene kommer forbi. Jeg har strikket huen med navn, dog er jeg ikke enig med designeren om hvor det skal placeres så det gør jeg om en anden gang.
Farverne skulle være orange og brun, den orange er sikkerhedsfarven og jeg er sikker på, at han nu bliver set derude i krattet.


Faktaboks
Designer: Louise Fjord Lodberg
Garn: HIT TA- TOO fra Mayflower
Forbrug: 14 gram brun, 46 gram orange
Pind: 3,5
Str: 58-61

Projekterne står i kø for, at blive færdiggjort hvilket jo afslører, at jeg i en periode har fået startet alt for meget op. Det skal der rodes bod på nu. Det næste der skal i hænderne er Katrines halsedisse i sort, dernæst Poppy til en kær lille gut, så er det vist tid til perler på snor uden perler og nederst i kurven ligger en halv færdig Relief. Kong vinter må venter for jeg er ikke klar til, at modtage ham om jeg bliver ved jeg ikke. Lige nu vil jeg nyde den smukke september, med sin lune og smukke himmel.

17 kommentarer:

 1. Hej din gamle hejre.
  M. Dam bliver glad. Den er ubercool den hat. Den kan du være stolt af. Ja... Så smukt et vej. Mine løbesko er lige luftet... Langrebet er også lufter. Nyd weekenden. Kh colibrien

  SvarSlet
 2. hahaha nej nej det er dig der er en gammel hejer :-) jeg er jo en ost :-)
  Ja det er ok :-) glæder mig til at aflevere den idag. Har bestilt aftensmad i Rejsby, synes det er længe siden vi har været derhjemme en tur så det skulle være.
  Her er formiddagen gået med grundejerforeningen til grøn dag. Har pillet græs op, her er blevet så fin.
  God weekend
  Kh lyng osten

  SvarSlet
 3. Hvor er den blevet sej den hue,og det er jo faktisk ret koldt at skulle sidde stille.UHA hvor jeg også kender det med for mange projekter,der er jeg også strandet pt,så vi må arbejde på at få dem nedbragt må vi :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gitte :-)
   Jo vi må på arbejde og inden vi ser os om er projekterne færdige :-) jeg arbejder på sagen hihi

   Slet
  2. Smuk Jagthue. Jeg kan især godt lide Hjorten, måske fordi det er mit efternavn. Men farven er god og skal nok holde andre skytter fra at tage fejl derude i den danske efterår.

   Åh jeg må vist også læne mig lidt op af dig, og sig nu skal der styr på alle de projekter vi har starteret op i ren Jeg vil, jeg kan jeg må stemning.

   God lørdag til dig.

   Kh. Lis

   Slet
  3. Tak Lis :-)
   Du må lave en hue med hjorte på, det ville da være noget for lillebror. Fik en bestilling med hjem da jeg afleverede og jeg har en fornemmelse af at der kommer flere. Den er et hit :-)
   Projekterne venter på at blive gjort færdig.
   God søndag

   Slet
 4. Aij, hvor er den skøn - så flot med hjorten! Og som Lis skriver, så er farven god og skal nok holde andre skytter fra at tage fejl af byttet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame :-) nu kan de se hinanden og det er godt. Ved ikke om det skræmmer dyrene.

   Slet
 5. Og jeg som troede, at jægere ikke skulle kunne ses..... Flot hue!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Eva ;-) ja det tænkte jeg også da jeg hørte om den orange farve men synes nu den er ret flot og så kan de ses.

   Slet
 6. Hej søde!
  Hvor er den flot, heldige Mogens, at han har dig som storesøster. Troede ikke du havde gang i mere end halsedisse til Katrine???hi hi Godt og sundt med lidt at vælge imellem. Glæder mig til vi snart ses. Hils alle i Rejsby næste gang du snakker med dem.
  Knus Anni

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anni ;-) ups jeg blev lige afsløret der. Håber jeg snart kan få noget af det gjort færdig. Vi glæder os vildt meget til ar se jer igen det er alt for længe siden, tror du vi får tid til at motionere pindene med en kop mokka til??? Det håber jeg. Skal nok hilse, hils omkring dig.
   Knus m

   Slet
  2. En kop kaffe???? næ...du, det bliver kander, for vi skal strikke skal vi, nyde at der er ferie (til den tid) og.... så må man vel også gerne drikke lidt andet en kaffe ikk??? Når du kommer op, skal vi bare undlade et emne, nemlig Anni´´ufoer.....hmmm......

   Slet
  3. Jo vi må godt få andet, er det vand du mener hihihi dine UFOer skal alle findes frem, jeg skal da se hvad du har haft gang i ;-) kh M

   Slet
 7. Smart jagthue ! og hjortene derude kan også få et hint om hvad det handler om ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mona ;-) ja nu bliver de da advaret med mindre de er farveblinde, det ved jeg ikke hihi

   Slet
  2. Hej Strikkefuglen
   Hvor mon jeg kan finde opskriften/mønsteret på hjortehuen?
   Birgitte

   Slet