mandag den 3. februar 2014

Tektit med eller uden

Ja og med det mener jeg den mørk melerede rose, jeg kan ikke finde ud af med mig selv om den pepper op eller kommer til, at virke som den er malplaceret.


Det er sjovt, at se hvordan farverne ændre sig ved, at de bliver strikket sammen med grå alpaca, det er også af betydning hvilken farve de er ved siden af, der er mange muligheder som hver især giver et nyt udtryk.
Jeg strikker med farverne Åbent hav, Grov sennep, lys lammeøre, viol, lys syren, lys indigo og Mørk meleret rose.
Der hvor den Mørk meleret rose er er den eneste stribe der kommer med farven, dvs den er på for og bagstykket og på ærmerne.

Ejjjjj jeg er bare sådan i tvivl......

Hvad ville I gøre?

14 kommentarer:

 1. Jeg kan godt følge dig og jeg tror det er den grønne der er ved siden af der er forkert. Prøv at lægge en anden farve imellem de to, så tror jeg udtrykket bliver helt anderledes.

  SvarSlet
 2. Ja enten skal den vaek eller ogsaa flyttes, maaske ned mellem de to lilla???? Du maa proeve dig frem, men du har ret, dér den er nu passer den ikke. Det ser ellers flot ud ( resten altsaa :-D)

  SvarSlet
 3. Jeg vil sige væk, er du i tvivl nu bliver den en torn i øjet frem over ;0) glæder mig til at se den færdig ;0)

  SvarSlet
 4. Tjah alle forskellig smag... Den skal da med

  SvarSlet
 5. Jeg vil sige som Lin, at enten skal den væk eller flyttes ned mellem de to lilla. Det må være sjovt at arbejde med farver, som I der strikker gør. Glæder mig til at se den færdig :0)

  SvarSlet
 6. Personligt ville jeg tage den helt ud

  SvarSlet
 7. Jeg tror jeg ville erstatte den med noget andet. Men, hånden på hjertet, det handler nok mere om at jeg ikke er så god til lyserød end om at den ikke kan passe til

  SvarSlet
 8. Den virker ikke malplaceret - tværtimod. Den samler de andre farver. Men jeg ville også have en lille stribe af den tidligere i strikketøjet. Min gamle tegnelærer sagde altid, at der skulle en snas rødt med i alting, for den giver liv til billedet. Om det kan overføres til et strikketøj ved jeg ikke ;o), men jeg synes den pepper de andre farver op.

  SvarSlet
 9. Ja jeg synes at det ser smukt ud som det er, for mig pepper den op.

  SvarSlet
 10. Jeg vil fortsætte med at strikke, da jeg synes det er meget smukt.

  SvarSlet
 11. Jeg er da spændt på, hvad det ender med ;)

  SvarSlet
 12. Spændende - nu kunne jeg jo se på instagram, at der er trevlet op. Jeg synes, at den virkede lidt uventet og fræk, der midt i det hele. Der er mange meninger om den slags, så følg dit hjerte. Ved tvivl laver jeg næsten altid selv om - ellers nager det.

  SvarSlet
 13. Jeg tror den vil være flottest uden.

  SvarSlet
 14. Jeg synes den gør hele forskellen, jeg ville helt sikkert lade den blive!

  SvarSlet