torsdag den 23. januar 2014

Kashmir og høstjakke

Er to trøjer som er meget populære :-) Jeg synes godt om dem begge og har da også lyst til, at strikke dem. 

De er i første omgang valgt fra, da de begge er på pind 6+ . En ting er, at mine arme og skuldre ikke er glade for, at strikke med de stænger, men de ville også bliver alt for varme til mig. 
Boede jeg et sted hvor vinteren varede i nogle måneder og frosten var markant mere mærkbar en her, ville de helt sikkert blive strikket for smukke det er de.

Jeg kredser om Tektit og garnlageret er gransket igennem, ikke fordi udvalget er så stort men der er da lidt.
Jeg kan ikke bestemme mig til om de farver jeg har, artiskok, lys indigo, grov sennep, lys lammeøre mm er de farver jeg vil have, tyrkise, lyng, gul og syren trækker. Det næste bliver hvilken rækkefølge de skal komme i. 
Åhh hvorfor er det så svært?


Idag har jobbet budt på nye udfordringer :-) I et par timer var jeg sammen med en kollega underviser. Tryksår, forebyggelse, lejring og hjælpemidler var på programmet.
Jeg har ikke undervist før, men har taget udfordringen op og synes det er meget spændende. Idag var det første gang og mange flere timer venter forude og jeg glæder mig.

12 kommentarer:

 1. Jeg er jo ved kashmir, og sidder lige nu og tænker øv den bliver for mørk,så jeg må tjekke mit lager imorgen efter lysere farver, spændende hvad du vælger

  SvarSlet
 2. Jeg forstår godt dine argumenter til både Høstjakke og kasmir .....jeg er helt enig jeg ville også have meget mere glæde af dem hvis jeg boede et sted med noget lavere temperature lidt mere kilder grader og sne end her.
  Textit spørger også her .....turkis lyng Gul. Og syren ......synes jeg lyder pragtfuldt ;-)

  SvarSlet
 3. Ih - tektit er bestemt også en flot model. Og jeg kan kun bekræfte det med at pind 6+ er slem ved albuer og nakke :o(
  min høst jakke skrider kun langsomt frem af samme grund. Jeg forestiller mig den kan blive god til kølige aftener på terrassen (når vi når til den tid) - eller når jeg kommer til et koldt sommerhus ;o) Jeg er spændt på at se din tektit når du har valgt farver og kommer igang.

  SvarSlet
 4. Det kan godt være svært at finde de rigtige farver at sætte sammen, så det er spændende, hvad du kommer frem til

  SvarSlet
 5. hvor er den opskrift fra?' den ser meget spændende ud.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 6. Jeg er bestemt også mere til den model du har valgt , også fordi de to modeller er meget store ( har prøvet Kashmir og den var alt for stor i s/m)... fandt lige din model , men til 718,- så bliver det vist kun til en drøm . God weekend .

  SvarSlet
 7. Hej mutti
  Skønne farver... kom du bare i krig:-)
  Vildt spændende med det undervisning - kunne egentligt ønske at det var mig - meeen har vist gang i nok andet. Men glæder mig til at turen kommer til mig. Jeg er vild med at undervise:-)

  Kommer der snart fotos af strik?
  Kh mæ

  SvarSlet
 8. Både min Høstjakke og min (næsten færdige) Kashmir er tænkt som overtøj i forårsmånederne.. Jeg ville omkomme af varme hvis jeg skulle bruge dem indendørs.
  Den model du har gang i er smuk.

  SvarSlet
 9. Farver er noget så svært at vurdere. Jeg ender ofte med ton i ton fordi jeg er usikker på farvevalget. I virkeligheden tror jeg bare man skal kaste sig ud i det og prøve sig frem. Jeg synes de farver du har valgt ser rigtig fine ud.
  Tillykke med din første undervisningsdag.

  SvarSlet
 10. Både model og garn ser lækkert ud ... spændende udfordringer med jobbet :)

  SvarSlet
 11. Det er nogle meget smukke farver garn! Jeg elsker selv store, varme strikjakker fx på en kølig sommeraften i haven. Spændende at høre at du har undervist.
  Tak for dine søde ord hos mig!

  SvarSlet
 12. Fandt vej til din dejlige blog, som jeg gerne vil følge :-) jeg har også kigget på begge jakker og er heller ikke glad for pindestr over 4.5 .....men hvor er der mange skønne og forskellige så måske......held og lykke med valget :-)

  SvarSlet