tirsdag den 10. juni 2014

Hjælp!!!!!


For snart længe siden købte jeg dette smukke garn, Ren blank Italiensk hør hos Garnudsalg. dengang var der mange planer med garnet men som tiden er gået er de også forsvundet. Jeg har 800 gr i alt.

Er der nogen af jer der kender garnet?
Hvordan holder det?
Er det bedst, at strikke det alene eller vil det være godt sammen med en anden tråd?
Hvilken pind klæder garnet?


Jeg har en ide om, at det skal blive til en sommertop, forslag modtages gerne :-)

8 kommentarer:

 1. Jeg har strikket af det og kunne ikke lide det, det er meget stift at strikke med, jeg fik lavet en lille trøje med korte ærmer, og resten blev sendt retur. Jeg bruger den aldrig, den blev ikke så lækker som jeg ellers synes hør bliver efter vask. Måske du skal lade en anden tråd følge med. Vh Lykke

  SvarSlet
 2. Kender det desværre ikke,har du prøvet at tjekke på ravelry ?


  SvarSlet
 3. Saa laeser jeg med paa svarene . Jeg har ogsaa hoer fra garnudsalg og jeg synes det er noget forfaerdeligt noget at strikke i alene. Jeg maa proeve at blande det. Haaber du finder en loesning.

  SvarSlet
 4. Jeg har strikket et tørkæde med hør fra både BC garn og fra garnudsalg- i striber- og jeg synes det opfører sig rimelig ens... altså at trådene deler sig så det kræver en spids pind :-) men jeg synes egentlig at det hjælper på stivheden efter lidt vask.. men for at det er rarere at arbejde i undervejs ville jeg nok lave en prøve med forskellige medløbertråde :-) Glæder mig til at se hvad du får lavet :-) Mona strikke sidste sommer en bluse i hør- prøv at se her: http://mona-mellemmasker.blogspot.dk/2013/08/masaiopskrift.html

  SvarSlet
 5. Jeg har strikket flere ting i denne hør garn og er helt vild med garnet og især de lidt " boxy" sweaters, som jeg har lavet. Formen holder sig fint og det samme kan siges om farve og den fine hørglans.
  Venlig hilsen Elsebeth
  PS du kan finde mange anvendelige opskrifter på Ravelry

  SvarSlet
 6. Du kunne evt finde en opskrift i det strikkehæfte, der kom i sidste uge med "Hendes Verden". Der er mange fine opskrifter, som jeg tror kunne passe til dit garn.

  SvarSlet
 7. Jeg er spændt på hvad du finder ud af - for jeg har akkurat samme garn - og samme spørgsmål :o)

  SvarSlet
 8. God idé med en sommertop i den yndige farve :-)

  SvarSlet