søndag den 17. november 2013

Tempelblomst

Weekenden nydes, faktisk er her ret stille for jeg har fået noget med halsen igen. Jeg lyder som har jeg været til rock koncert i flere dage, min stemme er hæs og jeg har ondt i halsen. Når vi når hen på dagen er den så godt som væk. Det er ret så belastende bare, at få en lille lyd frem, det føles som jeg skal råbe. 
Jeg må vist hellere kontakte hals lægen i den kommende uge. Desværre har jeg jo været her før faktisk er det 4 år min stemme teer sig sådan når vi når her hen i efteråret. De andre år har der været blærer på stemmebåndet og der er ingen behandling, dvs jeg må ikke snakke og de mener overhovedet IKKE.
Konsekvensen kan blive, at min stemme forbliver sådan og det ville være frygtelig, så jeg lytter til de kloge.

Så er det godt, at jeg kan strikke. Endnu en poncho har fundet vej til pindene. Tempelblomst. Jeg kunne ikke lade være, det var som garnet lå der og ventede på, at blive forvandlet til smuk strik.tempelblomst er så smuk med bladene der ligger side om side.


Det er en blanding af Fine Lace fra Rowan(til venstre) Blackhill alpaca i SFN40 og Blackhill højlandsuld i rullesten fra Garnudsalg. Som de ligger der ved siden af hinanden virker Fine Lace en smule lilla men det forsvinder når de tre tråde strikkes sammen. Jeg er ved at lave en beregning på hvordan jeg kan få den længere, bare en bladlængde. Jeg har tegnet og regnet, men tror jeg tager den undervejs og ser hvordan jeg kan få det til, at passe.13 kommentarer:

 1. Den er så smuk ... Hvem er det nu som har lavet opskriften ?
  Rigtig god bedring med stemmen :-)

  SvarSlet
 2. Tak Gitte ;-) det er AD og den er fra bogen: østen for solen ;-) der er mange skønne modeller i.

  SvarSlet
 3. Rigtig god bedring med stemmen! Og hvor er den fin, din poncho.

  SvarSlet
 4. Den er nemlig så flot, tempelblomst, måske kunne du sende en mail til AD og høre om fif til at strikke den længere, hun er altid sød til at svare og hjælpe

  SvarSlet
 5. Den har jeg været i gang med at regne ud, korter ærmer og 1-2 blade længer uden at tag ud da den er bred nok. Tror jeg bliver mit bud. Når jeg skal have den på mine pinde igen. Anden mulighed var at lave et huld der hvor armen skulle være og så strikke den vider lidt af den med vikelmasken af Lene samsøe om du ved hvad for en jeg mener, men glæder mig til at se dit valg.

  SvarSlet
 6. Det er en super smuk model. Jeg kan godt forstå tempelblomst hitter.

  SvarSlet
 7. jeg kan også godt forstå at Tempelblomst er et hit. Jeg må vist også igang. Jeg har lige garnet, sååå... men som sædvanlig en masse der er igang. Et eller andet må vist hellere blive færdig hurtigti.

  Den bliver bestemt smuk når den er færdig. Lys og lækker, og lun.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 8. Sikke lækkert garn, din Tempelblomst kan da kun blive skøn

  SvarSlet
 9. Skønne garner og farve du har valgt til din tempelblomst. Jeg glæder mig til at se din version :-)

  SvarSlet
 10. åh glæd dig ... min har hængt på mig siden den blev færdig :) ...
  Jeg har strikket ærmerne lidt længere end i opskriften og det fungere ret fint ...
  kh og god bedring med stemmen

  SvarSlet
 11. Hvor bliver den bare skøn. Glæder mig til at se den færdig. Åh...... nej ikke halsen igen. Rigtig god bedring. sender sms.
  Knus Anni

  SvarSlet
 12. Ih, hvor bliver den bare smuk :-)

  SvarSlet
 13. Den ser rigtig fin ud. Spændt på om du fandt en løsning, så den kunne blive længere.

  SvarSlet