søndag den 20. april 2014

Påsken og dens lune

Dagene nydes i fulde drag. Det var virkelig tiltrængt med ferie og heldigvis slutter den ikke i morgen, jeg har næste uge med.
Vi har hygger med familien både på den ene og den anden side.Tja lidt galt er det også gået. Kasper faldt fredag aften da han var i byen. Lige over midnat ringede tlf, vi sidder med en dreng der har MEGET ondt, så afsted med mig.

Jeg kom til en dreng der sad med store smerter det var ret tydelig, han holdt hans venstre arm op til højre skulder. Hans kraveben havde et mærkeligt knæk. Jeg vidste godt, at noget var galt. Han ville bare hjem ikke noget med, at vi kørte på skadestuen.

Lørdag formiddag ringede jeg derned og vi fik ham bakset i bilen, hver en bevægelse gjorde ondt.
Undersøgelse, røntgen og ind til lægen, højre kraveben er brækket.
Nu er det 10 dage i 8 tals slynge der skal strammes 2 gange ugentlig og til kontrol og røntgen igen den 29 april.Jeg har længe gerne villet have en jordbær krukke, det gik jagten så på idag, uden held, ingen har dem mere. Nej jeg har ikke forsøgt på nettet, da jeg gerne vil se den inden.
Det blev en anden løsning, den nemme i plastik, tænker, at når planterne er store gemmer de det grå under sig.

Det bliver skønt, at kunne gå ud på terrassen og plukke jordbær uhmm :-)

8 kommentarer:

 1. Rigtig god bedring til ham

  SvarSlet
 2. Øv, - det er vist ret smertefuldt med sådan et kraveben. God bedring med ham.

  Det er en fin "jordbær-have", du har fået dig.

  SvarSlet
 3. Uha, sikke noget med Kasper - rigtig god bedring med ham! Din jordbærhave er genial og rigtig flot.

  SvarSlet
 4. Øv, det var synd for ham - rigtig god bedring :-) Smart med sådan et jordbærtårn og planterne må kunne dække på et tidspunkt :-)

  SvarSlet
 5. Det var en smart løsning til jordbærrene :o) Synd for drengen - god bedring til ham.

  SvarSlet
 6. Åhh det var synd for ham - uha hvor må det også bare gøre ondt Lækkert jordbærbed ;-)

  SvarSlet
 7. Øv øv. Træls at ende sådanne pølen hyggelig tur i byen, men heller det end noget være.den skal nok blive rigtig fin din jordbær krukke, og forhåblive fuld af dejlige søde jordbær. Mums

  SvarSlet
 8. Øv hvor træls, men dejligt at hørehan fik ottetalsforbinding på med det samme. Vores datter fik den først på, en uge efter hun havde brækket kravebenet. En uge der stod på konstante opkastninger pga smerter. Så snart hun fik ottetalsforbindingen på, fik hun det gradvist bedre dag for dag. God bedring med ham.

  SvarSlet